Liliana Ciobanu şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu

PUSL

Vineri, 15 martie, în cadrul unei conferinţe de presă, Liliana Ciobanu şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu din partea Partidului Unității și Solidarității Liberale (PUSL), partidul primarului Piedone. La evenimentul de lansare a candidaturii au participat, printre alţii, Simona Man, secretarul general al partidului şi Cosmin Badea, preşedintele Organizaţie Judeţene PUSL şi candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean Giurgiu.
Liliana Ciobanu 2” După o absenţă de 7 ani, începând de astăzi, revin în politica giurgiuveană. Au fost mai multe discuţii serioase cu cei din conducerea partidului până m-am hotărât să iau această decizie. Am găsit în Partidului Unității și Solidarității Liberale o echipă serioasă, cu oameni profesionişti şi animaţi de bune intenţii.
Candidez pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu deoarece îmi pasă de modul în care arată acest oraş şi de calitatea vieţii oamenilor de aici. Ca orice giurgiuvean, mă uit la municipiile din România şi observ că sunt curate, au locuri de muncă, au alimentare cu apă, canalizare, drumuri civilizate, transport în comun, săli de sport, policlinici şi transparenta actului administrativ. Mai mult, în aceste localităţi exista linişte, armonie, şi înţelegere între oameni. Aşa îmi doresc să arate şi oraşul nostru. Nu îl susţin pe Barbu, pe Anghelescu, eu candidez pentru mine, echipa mea şi pentru giurgiuveni. „ a declarat Liliana Ciobanu, candidatul PUSL pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu.Simona Man- Cosmin Badea
” Suntem bucuroşi că doamna Liliana Ciobanu a decis să se alăture echipei noastre şi să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu. Avem un candidat important, serios, determinat şi avem toate şansele să câştigăm aceste alegeri. Totul pentru Giurgiu şi giurgiuveni”, a declarat Simona Man, secretarul general PUSL.
Un jurist de recunoscut şi respectat, Cosmin Badea, preşedinte Organizatiei judeţene a anunţat că o să fie candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.


Publicat  :  martie 15, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare