Instituția Prefectului: Începe campania de vaccinare fără programare a angajaților operatorilor economici.Vaccinul folosit va fi AstraZeneca

vaccin Astra Zeneca

Instituția Prefectului Județul Giurgiu informează că, în perioada următoare, va debuta campania de vaccinare a angajaților operatorilor economici din județul Giurgiu.

Vaccinarea se va realiza fără programare în platforma de vaccinări, prin grija operatorilor economici care, în colaborarea cu Direcția de Sănătate Publică Giurgiu, vor identifica spații adecvate unde se va putea desfășura această campanie, pentru operatorii cu un număr de angajați mai mare de 100.

Operatorii economici cu un număr de angajați mai mic de 100 vor întocmi liste cu persoanele doritoare și le vor înainta Direcției de Sănătate Publică Giurgiu, care va realiza planificarea într-un centru de vaccinare fix AstraZeneca și va comunica operatorului economic datele de prezentare la vaccinare.

Pentru planificarea la vaccinare, angajatorii vor întocmi lista nominală a persoanelor eligibile, care doresc să se vaccineze, pe care o transmit Direcției de Sănătate Publică Giurgiu până la data de 21 aprilie 2021.

Persoanele planificate la vaccinare vor fi anunțate prin grija angajatorilor.

Persoanele vaccinate vor fi înregistrate în Registrul Electronic Național de Vaccinări (RENV) și li se va elibera adeverința de vaccinare.

Menționăm că operatorii economici pot lua legătura cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Giurgiu atât telefonic, la numărul 0246.214.176, cât și prin e-mail, la adresa secretariat@dspgiurgiu.ro.

Biroul de Presă al Instituției Prefectului Județul Giurgiu


Publicat  :  aprilie 13, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare