În curând comuna Letca Nouă va avea un teren de sport cu gazon sintetic

letca-teren-sintetic

Primăria comunei Letca Nouă a început în primăvara acestui an construirea unui teren de sport, cu gazon sintetic, la şcoala generală din satul Milcovățu. În maxim două săptămâni acesta va fi finalizat şi va fi pus la dispoziţia tinerilor din localitate pentru diferite activităţi sportive.

Terenul este dotat cu nocturnă şi toate utilităţile necesare.

Primarul Marian Negru spune că încurajarea activităţilor sportive în rândul tinerilor a constituit întotdeauna o prioritate pentru el, tocmai de accea a apărut şi ideea realizării acestui teren: „Când am venit la conducerea primăriei, comuna nu avea nici echipă de fotbal. Am înfiinţat Viitorul Letca Nouă, care acum activează în divizia „Onoare”.
Mai avem o echipă de juniori, care, deşi nu este înscrisă în nici o competiţie, o privim ca pepinieră pentru echipa seniorilor.. Consider că, în primul rând, important este faptul că tinerii noştrii desfăşoară activităţi sportive, fapt care contribuie la sănătatea şi dezvoltarea personală a lor”

Tinerii au constituit întotdeauna o prioritate pentru conducerea primăriei din Letca Nouă, fie că a fost vorba despre activităţi sportive sau culturale.


Publicat  :  iunie 12, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare