În contextul pandemiei: OCPI Giurgiu sistează activitatea de relații cu publicul

ocpi

 

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Giurgiu va aplica o serie de măsuri în scopul prevenirii și limitării răspândirii noului coronavirus COVID-19. Astfel, în perioada 12 noiembrie – 12 decembrie 2020, OCPI Giurgiu sistează activitatea de relații cu publicul. Cetățenii și partenerii OCPI pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru şi carte funciară. Sesizările, petițiile și memoriile vor putea fi transmise prin e-mail (gr@ancpi.ro) sau poștă.

În perioada 12 noiembrie – 12 decembrie 2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepție sau avizare, însoțită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepția sau avizarea.
Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale.
De asemenea, stadiul soluționării cererilor/dosarelor înregistrate în aplicația informatică poate fi consultat accesând site-ul www.ancpi.ro, secțiunea «Urmărire cerere RGI».
Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail sau accesând site-ul OCPI Giurgiu (), dar și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.


Publicat  :  noiembrie 10, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare