În atenția celor care își caută loc de muncă

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) Giurgiu va organiza prima Bursă a Locurilor de muncă din acest an pe 7 aprilie, în următoarele locaţii: în municipiul Giurgiu, în incinta Restaurantului “Mioriţa” şi la Biblioteca din oraşul Bolintin Vale.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o activitate ce se înscrie în tradiţia evenimentelor de acest tip implementate de ANOFM şi reprezintă un prilej de promovare a ofertei de locuri de muncă, o posibilitate de a realiza o interacţiune directă cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi selectarea persoanelor care corespund cerinţelor angajatorilor.

Angajatorii pot depune oferta privind locurile de muncă vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucureşti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; e-mail : ajofm@gr.anofm.ro sau anca.mamaligan@gr.anofm.ro, iar pentru localităţile arondate Punctului de lucru Bolintin Vale, la sediul din loc. Bolintin Vale, str. Republicii, tel/fax: 0246/271066, e-mail: dragos.tudor@grl.anofm.ro.

bursa-locurilor-de-munca


Publicat  :  martie 15, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare