Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 14 – 20 mai 2017

18471344_10207026976752502_1531850380_n

Berbec
Cu cât îți vei concentra mai mult atenția în zona carierei, a proiectelor profesionale cu atât vei avea șanse mărite de a te bucura de rezultate frumoase. Dispui acum de instrumentele necesare pentru a atrage câștigurile financiare, totul depinde de mobilizarea ta psihică și emoțională, de ambiție. Va trebui să dai dovadă de mai multă înțelegere și alturism în relația cu partenerul de viață, îndeosebi în partea a doua a lunii analizate. Sunt bine susținute de astre examenele, comerțul, relațiile internaționale. La sfârșitul acestei săptămâni îți prinde bine să stai departe de cei care îți pot creea o stare de disconfort. Te poți aștepta la probleme, discuții neplăcute în relația cu rudele apropiate sau cu vecinii.

Taur
Putem să vorbim despre o perioadă propice pentru lansarea unor idei originale având ocazia să primești susținere din partea unor persoane bine pregătite și care te vor ajuta în demersurile tale profesionale. Este timpul să valorifici din plin abilitățile și talentele de care dispui din plin reușind în acest fel să aduci mai mulți bani în contul personal. Se intensifică acum relația cu persoane aflate în străinătate. Este posibil să iei decizia de a urma un (nou) curs sau să participi la simpozioane, să prezinți o lucrare importantă. Spre sfârșitul perioadei în discuție aici este recomandat să acorzi o mai mare atenție relației cu prietenii, mai ales atunci când sunt și bani implicați.

Gemeni
Ești plin de energie, ba chiar este posibil să devii agitat, impulsiv ajungând astfel la tot felul de contraziceri în relația cu colegii de muncă. Ai o mulțime de idei, care mai de care mai îndrăznețe, originale iar acum nu ai decât să dai curs unui (nou) parteneriat, o asociere menită să-ți aducă beneficii pe viitor. În partea secundă a perioadei analizate sunt favorizate călătoriile pe distanțe lungi. Este foarte posibil să primești unele vești neașteptate de la un prieten sau poate să revină în viața ta cineva din trecutul îndepărtat. Va trebui să acorzi mai multă atenție la propriul organism și, mai ales, să o lași mai ușor cu munca.

Rac
Ești destul de neliniștit, atunci când vine vorba despre locul de muncă, relația cu colegii de aici, îndeosebi în prima parte a acestei săptămâni. Vei avea ocazia să te mobilizezi pe o direcție clară, în plan profesional. Relația cu partenerul de viață sau cea de afaceri pot deveni tensionate fiind nevoie de mult calm și înțelepciune din partea ta, înainte de a lua o decizie care te-ar putea afecta, pe termen lung. Este o perioadă de testare, de verificare a unor relații de prietenie dar și de revelare a unor adevăruri legate de casă, patrimoniu sau de relația cu colegii de muncă. La sfârșitul acestei săptămâni este posibil ca planurile să îți fie încurcate, dacă te-ai gândit la o călătorie.

Leu
Este recomandat să profiți de această perioadă favorabilă, dacă urmezi un curs, studiezi într-un domeniu interesant. Nu vei duce lipsă de inspirație, memorie, spontaneitate fapt care te va ajuta să treci cu brio anumite teste, examene. Acordă o atenție specială în partea a doua a perioade, atunci când este posibil să apară probleme în cadrul relației cu persoane aflate în străinătate sau într-o călătorie. Sunt mai multe probleme care au nevoie de rezolvare, vis-a-vis de relația de mariaj. Primești susținere venită din partea partenerului de viață în demersurile profesionale pe care vrei să le faci. La sfârșitul săptămânii analizate este recomandat să acorzi atenție la relația cu prietenii pentru că ești predispus la pagube, pierderi financiare.

Fecioară
Ceva neplăcut, ascuns mocnește în casă, în relația cu familia, părinții. Primești ajutorul necesar pentru a rezolva unele probleme care țin de patrimoniul personal dar, pe de altă parte, ești predispus la compromisuri. Relația cu propriul copil este destul de tensionată și chiar poți avea sentimentul că ți-ai pierdut răbdarea cu el, îndeosebi în prima parte a săptămânii în discuție. Vei avea totuși o perioadă favorabilă pentru un proiect de lucru sau o colaborare fructuoasă, în partea secundă a perioadei analizate. Este posibil să rezolvi acum o problemă legată de sănătate. Atenție la relația cu partenerul de viață, spre sfârșitul săptămânii, când pot să apară unele discuții, certuri legate de bani și carieră.

Balanță
Se pot repeta anumite aspecte neplăcute legate de casă, relația cu părinții, îndeosebi în prima parte a acestei săptămâni. Pot să apară acum destul de multe semne de întrebare legate de relația de cuplu sau în cadrul relației de dragoste având șansa de a primi răspunsuri destul de neașteptate, mai ales în partea a doua a perioadei analizate. Te poți aștepta și la propuneri interesante, legate de o călătorie în străinătate. Acordă o atenție specială, spre sfârșitul săptămânii în discuție, la eventualele probleme de sănătate dar și în privința unor vești neplăcute care vizează relația cu colegii de muncă sau cu colaboratorii apropiați.

Scorpion
Putem să vorbim despre o perioadă destul de confuză, la capitolul relație de cuplu. Nu te poți aștepta însă la rezolvări inedite sau imediate, ba chiar pot să apară unele tensiuni, discuții neplăcute având ca subiect principal copilul sau banii familiei. Ești mult mai preocupat acum de casă, familie încercând să rezolvi cu înțelepciune orice problemă ivită. La sfârșitul acestei săptămâni te poți confrunta cu unele probleme în relația cu propriul copil. Este recomnadat să o lași mai ușor cu atitudinea autoritară în încercarea de a-ți impune dreptatea. Trebuie să te detașezi de problemele care țin de carieră și să te concentrezi mai mult pe casă, familie.

Săgetător
Te simți bine, cât timp ești apreciat de ceilalți pentru eforturile depuse la locul de muncă. Este timpul să culegi roadele muncii susținute, ba chiar poți da startul acum la un nou proiect care implică inspirație și creativitate. Nu te poți baza însă prea tare pe ajutorul prietenilor sau a grupului, asociației din care faci parte. Acordă o atenție deosebită la eventualele probleme care pot să apară în relația de dragoste, îndeosebi în partea a doua a perioadei analizate. La sfârșitul acestei săptămâni te poți aștepta la unele probleme în familie sau în relația cu părinții. Preferi să te retragi într-un mediu care îți conferă siguranță, la nivel psihic și emoțional.

Capricorn
În prima parte a acestei săptămâni ești foarte preocupat de relația de cuplu fiind posibil să apară aici unele discuții în contradictoriu cu partenerul de viață. Este recomandat să îți concentrezi atenția pe rezolvarea unor probleme legate de proprietate dar și în cadrul unui eventual proces. Acordă atenție și la relația cu rudele apropiate (frate, soră, veri primari). Te gândești tot mai serios să faci niște investiții dar se pare că nu te poți baza prea mult pe ajutorul venit din partea colaboratorilor apropiați. Va trebui să acorzi atenție la modul în care gestionezi banii. Te poți confrunta cu o problemă de sănătate care se cere rezolvată urgent.

Vărsător
Această perioadă debutează, pentru tine, cu speranța că ai ocazia să-ți împlinești, cât mai curând posibil, un țel, un vis, un proiect important. Cu cât vei acționa mai mult din umbră, cu atât va fi mai bine. Este recomandat să eviți împărtășirea cu alții a ideilor tale, a dorințelor personale. Este o perioadă cât se poate de favorabilă pentru inițierea unei relații sentimentale cu cineva aflat la mare distanță. Tot în această perioadă sunt șanse destul de bune pentru a face un schimb profitabil, o cumpărare, o vânzare sau renovarea propriei case. Nu vei duce lipsă de energie și nici de idei ingenioase. Atenție la predispoziția către cheltuieli neașteptate!

Pești
Ai acum alături de tine prieteni care te susțin în demersurile pe care le faci, legate de serviciu, carieră. Atenție, este posibil să apară probleme legate de bani, cheltuieli necesare într-o afacere, un proces, o moștenire. Relația cu părinții tinde să devină tot mai tensionată fiind nevoie de calm și de răbdare din partea ta, îndeosebi în partea a doua a perioadei. Te poți aștepta și la unele bârfe, informații care se cer a fi ținute în secret dar care te vor ajuta să rezolvi anumite aspecte care vizează latura financiară. Reușești să ajungi la sentimente mai bune în relația de cuplu împărtășind un succes, o realizare comună.


Publicat  :  mai 15, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare