Gogu vrea să devină preşedinte la PPDD Giurgiu!

motan ppdd (1)

În timp ce dinspre PSD sunt lansate lozinci de genul:” Este mult prea devreme să începem campania electorală, trebuie să ne ocupăm de administraţie”, în spatele cortinei psd-istii giurgiuveni lucrează de zor pentru alegerile din 2016.
Una dintre măsurile tactice pe care încearcă să o aplice este preluarea de către oameni de încredere din PSD a conducerii filialelor locale a unor partide mai mici, dar cu reprezentare în parlament. Miza este una foarte importantă: le asigură automat prezenta în birourile electorale. Deasemenea, pot lansa, acolo unde este nevoie, „falşi” candidaţi, iar lupta nu va mai fi una PNL-PSD ci PNL şi ” restul lumii”, reţeta utilizată cu succes la alegerile din 2012.
În aceste zile, prin diferite metode, PSD-ul încearcă să numească un om de încredere la conducerea PPDD Giurgiu. După demisia din luna decembrie 2014 a deputatei Liliana Ciobanu din grupul parlamentar PPDD, au fost mai multe tentative de înlocuire a acestei şi de la conducerea filialei. Cu atât mai mult cu cât la Giurgiu PPDD-ul are un consilier judeţean şi trei consilieri municipali.
Persoana pe care PSD-ul încearcă să o impună este Gogu Motan, directorul cancelariei prefecturii.
Fost angajat al Poliţiei Giurgiu, după pensionare a devenit şef de serviciu în cadrul grupului de firme „Nova Force”, al deputatului Nicolae Florian. Gogu Motan a activat în în cadrul PSD Giurgiu până în dată de 19 noiembrie, când a fost numit la Prefectura Giurgiu.

Claudiu Cimpoeru ,Cristina Rotaru

motan ppdd (2)


Publicat  :  februarie 16, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare