GIURGIU- NET: GREŞEALĂ de proporţii la Inspectoratul Şcolar Giurgiu. Au făcut praf mediile la examenul dat de suplinitorii necalificaţi

inspectoratul scolar

Colegii de la Giurgiu-Net au postat, astăzi, un articol, anunţând că au informaţii potrivit cărora conducerea Inspectoratului Şcolar Giurgiu a greşit formula de calcul pentru mediile obţinute de către candidaţii pentru un post de suplinitor necalificat:

„Surse ne-au declarat că ar fi fost greşite mediile celor care au candidat pe un post de suplinitor necalificat. Ca să ne înţelegem: au fost două examene, oral şi scris. Formula de stabilire a mediei pentru departajarea candidaţilor, conform metodologiei aferente, era următoarea: nota de la scris înmulţit cu 2 plus nota de la oral împărţit la 3.

Ce-au făcut „băieţii deştepţi” de la IŞJ Giurgiu? Au calculat nota de la oral ori 2 plus nota de la scris împărţit la 3. E de Doamne, iartă-i că n-au ştiut ce fac, nu alta!

Cum este posibil aşa ceva?!

Au observat această greşeală impardonabilă cei de la Şcoala din Clejani, care au înştiinţat imediat IŞJ, dar şi Ministerul Educaţiei. ” – dezvăluie Giurgiu- Net.
Mai multe amănunte puteţi citi aici: https://giurgiu-net.ro/surse-greseala-de-proportii-la-inspectoratul-scolar-giurgiu-au-facut-praf-mediile-la-examenul-dat-de-suplinitorii-necalificati/


Publicat  :  august 31, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare