Gigi Ştefan nu cedează în fata „trădătorilor” din partid

15420940_10206075808373887_1207950029759400247_n

Nici nu s-au încheiat bine alegerile parlamentare şi în PNL Giurgiu au apărut luptele interne pentru conducerea organizaţiei.
Deşi mulţi se aşteptau ca preşedintele Gigi Ştefan să-şi prezinte demisia, acesta a dat dovadă de bărbăţie, refuzând să intre în jocul celor care l-au trădat la alegerile de duminică. Gigi Ştefan rămâne preşedinte al organizaţiei, până la conferinţa judeţeană prin care urmează să fie ales noul preşedintele al PNL Giurgiu:
„Probabil, luna viitoare urmează să aibă loc alegeri interne în toate organizaţiile. Până atunci, rămân în funcţia de preşedinte. Dacă o să am susţinere din partea colegilor, voi candida pentru un nou mandat.”

Pe surse, am aflat că în PNL Giurgiu s-au conturat deja trei tabere:
1. Majoritatea membrilor Biroului Permanent şi preşedinţilor de organizaţii îl susţin pe Gigi Ştefan pentru preşedinţia partidului.
2. Marin Anton şi câţiva apropiaţi vor ca acesta să preia conducerea partidului.
3. Dan Vlaicu, cu sprijinul lui Dumitru Beianu, îşi doreşte şi el conducerea organizaţiei judeţene.
Fostul candidat pentru senat, Dan Vlaicu, a lăsat să se înţeleagă că intenţionează să preia conducerea organizaţiei:
„La PNL Giurgiu, este nevoie de o reconstrucţie din temelii. Trebuie că o echipă noua să preia conducerea organizaţiei”.
PS: În zilele următoare vom reveni cu dezvăluiri, în exclusivitate, despre adevăraţii vinovaţi al dezastrului din PNL Giurgiu de la alegeri.

Claudiu Cimpoeru


Publicat  :  decembrie 15, 2016

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare