Gheorghe Ştefan, secretar de stat Ministerul Agriculturii: Fermierii români trebuie să primească aceeaşi subvenţie ca cei din vestul Europei

Gheorghe Stefan

În cadrul conferinţei de presă susţinută vineri, 20 decembrie, de către ALDE Giurgiu, Gheorghe Ştefan, noul secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a prezentat câteva dintre priorităţile pe care le are pentru perioada imediat următoare:

„Mă bucur că am fost nominalizat pentru funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii. Sincer, un alt minister nu aş fi acceptat, nu îşi avea rostul să merg într-un domeniu în care nu mă pricep.
Ştiu exact ce am de făcut, voi fi un partener corect şi deschis pentru toţi fermierii români şi, în special, pentru cei din judeţul Giurgiu.
Am vorbit deja cu directorul de la APIA Giurgiu şi am stabilit că în luna ianuarie să avem o întâlnire cu fermierii giurgiuveni, pentru a discuta despre problemele pe care le au şi despre soluţiile pentru rezolvarea acestora.
Una dintre priorităţi va fi alinierea cotei de subvenţie a fermierilor români la cota de subvenţie a celor din vestul Europei. Astăzi, această subvenţie este doar la jumătate şi nu este corect”, a mai declarat Gheorghe Ştefan, secretar de stat în Ministerul Agriculturii.


Publicat  :  decembrie 23, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare