Fostul director din Ministerul Economiei reţinut de DNA a fost consilier judeţean la Giurgiu

Toader retinut15

DNA a anunţat marţi, 15 iulie, reţinerea lui Răsvan Gabriel Toader, fost director general al Direcției Generale Politici Industriale și Mediul de Afaceri din cadrul Ministerului Economiei, pentru infracţiunea de luare de mită.

Aşa cum se întâmplă în multe cazuri în ultima vreme, mita ce se presupune că ar fi primit-o este una de-a dreptul hilară pentru un demnitar: 48 mc de beton, în valoare totală de 14.461,36 lei, folosită la construirea unui imobil în judeţul Timiş.

Pentru cei care nu îşi mai amintesc, Gabriel Răsvan Toader a activat o bună perioadă în cadrul organizaţiei Giurgiu a PDL, ocupând funcţiile de secretar executiv şi vicepreşedinte al organizaţiei.
Pentru o scurtă perioadă acesta a fost consilier judeţean, însă a demisionat pentru a candida din partea PDL pentru un post de senator pe Colegiul 2, la alegerile parlamentare din 2008, fără succes.

Începând cu anul 1996, acesta a ocupat mai multe funcţii în guvern, această îndelungată activitate guvernamentală a lui Răsvan Gabriel Toader a fost pusă pe seama faptului că este ginerele amiralului Cico Dumitrescu (cred că vă mai aduceţi aminte de el de la revoluţie) şi, deasemenea, că este unul dintre cei mai vechi şi mai importanţi masoni, membru în Marea Lojă Națională din România.


Publicat  :  iulie 16, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare