Fermierii pot depune la sediul APIA, de la 1 martie, cererile unice de plată

 

Director APIA GiurgiuÎncepând de joi, 1 martie, demarează campania de depunere a cererilor unice de plată pentru acest an. Fermierii îşi pot solicita subvenţiile în perioada 1 martie – 15 mai 2018, la centrele judeţene sau locale.

În campania 2018, completarea declaraţiei de suprafaţă se realizează electronic, folosind aplicaţia IPA-Online, dar finalizarea şi închiderea cererii unice de plată se fac în prezenţa funcţionarului APIA responsabil cu primirea ei.

Fermierii care dețin sub 50 de hectare de teren agricol își vor depune cererile pentru subvenții la centrele locale APIA unde sunt arondați. Cei care dețin peste 50 de hectare vor depune documentele la Centrul Județean APIA Giurgiu. Documentele care fac dovada ca terenul agricol se află la dispozitia fermierului trebuie sa fie încheiate înaintea depunerii cererii unice de plată si trebuie sa fie valabile la data depunerii cererii.

” Am avut anul trecut o colaborare foarte bună cu fermierii giurgiuveni. Cu siguranţă şi campania din acest an o să fie una la fel de eficientă. Ne dorim ca subvenţia să ajungă cât mai repede la ei, tocmai de aceea îi rog să respecte oră şi dată la care sunt programaţi.”, ne-a declarat Petruţa Hanganu, director APIA Giurgiu.

 


Publicat  :  februarie 28, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare