Fabian Țîrcă , primarul comunei Oinacu, a dăruit 218 biciclete copiilor din localitate!

1

O iniţiativă unică în judeţul nostru, care demonstrează dragoste, înţelegere şi preocupare pentru viitorul localităţii; astăzi, cu o zi în avans de Ziua Internațională a Copilului, 218 copii (de la cei mai mici, de grădiniță, până la elevii clasei a opta) de la cele trei grădinițe din comună (Comasca, Braniștea și Oinacu) și de la Școala Gimnazială nr. 1 Oinacu, au primit din partea Primăriei Oinacu cadou câte o bicicletă, potrivită vârstei fiecăruia.
Pe lângă acestea, o sută de copii și însoțitori (cadre didactice) vor asista, mulțumită deputatului Gabriela Horga, la concertul lui SMILEY, susținut în această seară la Sala Polivalentă.2
Este o iniţiativă altfel, venită din partea celui mai dinamic primar din judeţul nostru, care a reusit în scurt timp să transforme radical comuna pe care o administrează.
Cele 218 biciclete şi căşti de protecţie au fost achiziţionate din bugetul local al comunei.Ca şi anul trecut, în perioada următoare primarul Fabian Țîrcă va organiza o excursie pentru copiii din localitate cu rezultate performante la învăţătură.
Educaţia este prioritatea primarului comunei Oinacu:3
” După cum am mai spus, pentru mine, educația este prioritară, așa cum am spus-o mereu, vă voi sprijini, deoarece voi sunteți viitorul comunei noastre și vreau să nu vă lipsească nimic.
La mulți ani, să fiți sănătoși, să ascultați de domnii profesori și de părinți, pentru că împreună formăm o echipă care să vă asigure toate condițiile de dezvoltare. La mulți ani, copii, să fiți sănătoși!”, a declarat Fabian Țîrcă , primarul comunei Oinacu în deschiderea evenimentului.4
La festivitatea de astăzi au mai participat deputatul Alexandru Andrei și președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu.


Publicat  :  mai 31, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare