Exclusiv: Obiect zburător neidentificat, filmat pe cerul satului Chiriacu

oznUn obiect misterios neidentificat a fost filmat vineri, 31 martie 2023, pe cerul din comuna Izvoarele. Fenomenul a fost surprins de către soţii Constantin şi Rodica Ciobanu, care au o casă în satul Chiriacu, pe strada primarului Silviu Cazacu.

Obiectul misterios a fost filmat deasupra pădurii Măcărău, o zonă cunoscută printre localnici pentru fenomenele misterioase greu de explicat.sotii ciobanu

” Era vineri seara, să fi fost ora 20:30-21: 00, eu mă uitam la meciul de fotbal de la televizor. Soţia îmi spune să vin până afară, că pe cer se vede un obiect luminos care se mişcă şi nu înţelege ce este. Am ieşit, am făcut prima filmare, dar obiectul era la distanţă mare şi nu se vedea prea bine. După câteva minute, soţia mă strigă din nou, ies şi filmez, de data aceasta mult mai aproape. Era ca o lumină care îşi schimbă mereu culoarea. Era undeva în zona pădurii Măcărău. Se mişcă, parcă dansa pe cer. Câinii parcă înnebuniseră, lătrau in tot satul. Totul a durat aproape o oră. Nu pot să vă spun ce a fost, OZN, dronă, balon meteo, chiar nu am idee.”, ne-a declarat Constantin Ciobanu.

Pe pagina de socializare a acestuia au fost mai multe comentarii. Unii prieteni au considerat că este o dronă, alţii un OZN, ori un fenomen foarte rar- un fulger sferic.

Prima variantă ar fi dronă. Am consultat un posesor de dronă cu experienţă, care ne-a spus:

” Poate să fie lumină de aterizare pe timp de noapte de la o dronă, dar acest obiect era în zbor. În mod normal, drona are patru luminiţe, două roşii şi două verzi, dar e posibil să nu se mai vadă cele roşii dacă se aprinde cea de aterizare. Este imposibil de confirmat că a fost o dronă.”

PS:

Intrând în zona speculaţiilor, în acest perimetru este un culoar aerian protejat. Tocmai de aceea dronelor nu li se permite decât un zbor limitat. În ultimele zile, traficul aerian a fost mult mai intens decât de obicei.

Pădurea Măcărău este cunoscută pentru tot felul de evenimente ciudate imposibil de explicat.

Apreciem orice părere personală pertinentă pentru elucidare acestui fenomen misterios, ori alte relatări despre întâmplări asemănătoare.

 


Publicat  :  aprilie 4, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare