Exclusiv: Dezvăluiri explozive despre proiectul de deşeuri periculoase de la Giurgiu!

cap ziar

Construirea la Giurgiu, în incinta fostului Combinat Chimic din Str. Slobozia nr.4, a unui incinerator pentru deşeuri medicale periculoase şi nepericuloase, deşeuri animaliere şi produse expirate farmaceutice şi alimentare, a creat emoţie în spaţiul public în ultimele zile.
Contează mai puţin dilema politică: cine a fost mai înainte: oul sau găina. Pentru respectarea adevărului cronologic, subiectul a fost adus pentru prima oară în discuţie de către colegul nostru, consilierul judeţean Mihaiţa Grigore, care a menţionat şi faptul că deputatul Marian Mina se opune categoric acestui proiect. Deputatul PNL, Alexandru Andrei, şi-a arătat şi el indignarea faţă de investiţie. Felicitări tuturor!
În acest moment, proiectul se află în dezbatere publică, o procedură premergătoare emiterii autorizaţiei de mediu. Conducerea primăriei municipiului Giurgiu solicită şi ea părerea cetăţenilor, pentru eliberarea autorizaţie de construcţie.
Firma FRIENDLY WASTE ROMÂNIA este titulara proiectului.

certificat urbanism 2 În luna februarie 2021, firma a obţinut certificatul de urbanism de la primăria Giurgiu, pentru construirea de clădire hala, bazin vidanjat betonabil, platforme beton, împrejmuire, staţie de epurare apă uzată, forare puţuri pentru reţea internă de apă etc.
FRIENDLY WASTE ROMÂNIA are acum nevoie de avizele de la Agenţia de Mediu, Direcţia de Sănătate Publică şi alte instituţii cu autoritate în domeniu pentru a solicita eliberarea autorizatei de construcţie.

Cine este firma FRIENDLY WASTE ROMÂNIA

Acum începe adevărata poveste interesantă despre proiectul care poate pune în pericol sănătatea locuitorilor din municipiul Giurgiu.
FRIENDLY WASTE ROMÂNIA a fost constituită în anul 2019. Aceasta îşi are sediul social în MUNICIPIUL BUCUREȘTI, SECTOR 2, STR. CORNELIU BOTEZ, NR.10, CORP F, PARTER, BIROU NR.1, AP.1.
Societatea este deţinută de către Fadel Mohamad, care este şi administratorul firmei, şi Fadel Neamet- Dana. Ambii deţin câte 50% din părţile sociale ale firmei. După doi ani de la înfiinţare firmei, în dată de 22 februarie, aceasta cumpără un teren în Giurgiu, situat pe strada Slobozia, km 4 (fostul Combinat Chimic), teren înscris în cartea funciara cu nr. 37114.
Cu un an înainte, societatea a mai cumpărat un teren asemănător şi în judeţul Călăraşi.
Lucruri bizare şi greu de înţeles apar în bilanţurile contabile depuse de către FRIENDLY WASTE ROMÂNIA la Ministerul Finanţelor. În fiecare an de la constituire, societate are pierderi financiare de zeci de miliarde de lei. Apare astfel întrebarea logică:Waste bilant 2021 De unde vin banii?

1Cine este Fadel Mohamad? Un cetăţean născut în Liban şi o ” poveste” despre succesul în afaceri.

În anul 2016, în Ziarul Financiar, apărea un articol despre un tânăr care, la numai 22 de ani, construieşte două blocuri cu cinci etaje şi 56 de apartamente în zona Iancului din Bucureşti, cu o investiţie de 4,4 milioane de euro. El spune că banii provin parţial din împrumuturi şi parţial din surse proprii, din firma de construcţii pe care a fondat-o în urmă cu patru ani, Dinamic Building Home. Tânărul este Fadel Mohamad. Acesta ţine să specifice că investiţia este făcută din banii săi, nu ai familiei.ZF
Dinamic Building Home a fost înfiinţată în anul 2015, când Fadel avea 19 ani. Şi această societate a avut permanent datorii de zeci de miliarde de lei. Totuşi, a construit două blocuri în Bucureşti.dinamic
Aceeaşi întrebare firească: De unde sunt banii?
Numai că banii nu prea mai sunt. În luna noiembrie 2022, VIZAL CONSULTING IPURL lichidator judiciar al FADEL MOHAMAD PERSOANA FIZICĂ AUTORIZATĂ, scoate la vânzare un apartament cu 3 camere, în valoare 1,439,100.00 Euro.
Cu toate că pe pagina personală de socializare Fadel Mohamad îşi prezintă o biografie puţin romanţată, spunând că este născut în Bucureşti, adevărul este altul.
Fadel Mohamad a fost născut la data de 03.07.1996 în oraşul Sydon din Liban. A venit în România, unde şi-a continuat studiile. Fadel Nemet Dana este născută în Bucureşti, la data de 25.01.2001.
Cine se află în spatele afacerii?

Zvonuri sunt multe şi nu vrem să speculăm până nu avem toate dovezile necesare. Un fost lupuşor, care, cităm” şi-ar dori să fie un fel de Bădălău, un tartore local” ( nu este Mina NR.) se pare că încercă mai multe în ultima vreme.
Aceasta este o altă poveste, cu adevărat explozivă! Cu înregistrări! Se pare ca lupuşorul este asociat din umbră al libanezului.


Publicat  :  mai 10, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare