Exclusiv: Ce au discutat liderii PNL Giurgiu la ziua deputatului Andrei Alexandru

PNL-conducereZiua de naştere a deputatului PNL, Andrei Alexandru, a fost sărbătorită săptămâna trecută într-un cerc restrâns la un restaurant din Bucureşti. Au participat, printre alţii, preşedintele Dan Motreanu, senatorul Toma Petcu, deputatul Gabriela Horga, Dumitru Beianu, viceprimarul Silviu Dumitrescu etc.
Surse prezente la eveniment ne-au dezvăluit faptul că în cadrul întâlnirii preşedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, le-ar fi spus celor prezenţi că în perioada următoare va renunţa la conducerea filialei Giurgiu deoarece urmează să ocupe o altă funcţie de conducere în cadrul partidului, fiind o personalitate politică apreciată la nivel central.
Conducerea PNL Giurgiu ar urma să fie preluată de către preşedintele Consiliului judeţean, Dumitru Beianu, care urmăreşte o nouă canditatură la Consiliul judeţean. Aceeaşi funcţie este însă vizată şi de către deputatul Andrei Alexandru, care are o relaţie mult mai bună cu primarii partidului.
Aceste discuţii au ajuns şi la primarii PNL care au ameninţat că îşi vor da cu toţii demisia din partid dacă la conducerea organizaţiei va ajunge Dumitru Beianu, o persoană neagreată de aceştia.


Publicat  :  ianuarie 14, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare