Doi tineri din TSD şi TNL Mihăileşti se acuză reciproc de violenţă fizică

Mihailesti-Giurgiu

Oraşul Mihăileşti este una dintre localităţile din judeţul Giurgiu unde întrecerea electorală pentru funcţia de primar se anunţă a fi una foarte strânsă între candidatul PSD, Mihai Dobre, şi candidatul PNL, Adrian Gâjâială.
Dacă cei contracandidaţi s- au manifestat până în prezent, spre cinstea lor, civilizat şi fără incidente, doi tineri din cele două organizaţii au devenit mai „nervoşi” decât ar trebui, acuzandu- se reciproc de violenţă fizică. Adrian Dumitru, membru TSD Mihăileşti, a postat pe pagina personală de socializare:
„ După cum mulți dintre voi știți, aseară (NR. 28 aprilie) am avut o altercație cu un susținător și membru al PNL Mihăileşti, Din cauză că susțin actualul și viitorul primar al orașului am fost bătut de opoziție.
Nu mi se pare normal să se recurgă la astfel de gesturi pentru a-mi schimba opinia politică și pentru a mă forţa să fiu cu ei.
După toate cele întâmplate aseară m-am ales cu daune materiale, fizice și psihice (deoarece m-am speriat foarte tare) împreună cu echipa am hotărât să facem reclamație pentru toate amenințările primite din parte lor ( multe la număr).”
TNL Mihăileşti are o altă variantă a celor întâmplate:

„ Adrian Dumitru, membru al TSD Mihăileşti și “consilier personal” al domnului Dobre în materie de online, a fost implicat recent într-o serie de confruntări cu membrii TNL, cel mai vizat fiind Nicușor Roșu, căruia i-a adresat insulte la adresa familiei: a soţiei şi a tatălui decedat. Conflictul a atins punctul culminant în data de 28 aprilie, în apropierea unei spălătorii auto din Mihăileşti, când Roșu l-a interpelat pe Dumitru în legătură cu injuriile aduse familiei sale, insistând asupra necesității soluționării disputei. Reacția imediată a lui Dumitru a fost una violentă, generând o altercație în care și Roșu a răspuns la agresiune, conflictul culminând cu o scurtă răfuială. Desfășurându-se pe o durată de aproximativ 30 de secunde, evenimentul a fost observând și aplanat de martorii aflați la fața locului. Aceasta nu este prima dată când numele lui Adrian Dumitru apare în contextul unor incidente.”


Publicat  :  mai 1, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare