Din lac în puţ: „Robi ” de la Putineiu, propunerea pentru şef de post la Clejani

georgescu+ bordei

Nu trebuie să insistăm prea mult asupra unui aspect binecunoscut giurgiuvenilor: comuna Clejani este localitatea din judeţ recunoscută pentru gradul ridicat de infracționalitate. Numeroasele cazuri, reflectate inclusiv de către presa naţională, fac dovada acestei stări de fapt.
Începând cu data de astăzi, 15 mai 2021, Postul de Poliţie Clejani nu are şef de post. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu a intenţionat să prelungească mandatul actualului împuternicit, agentul principal Glăvan Cornel.
Constatând că legea nu permite acest lucru, aşa cum semnalăm în articolul https://giurgiupesurse.ro/exclusiv-ipj-giurgiu-rezolva-situatia-de-la-clejani-seful-de-post-condamnat-sa-munceasca-in-folosul-comunitar/, conducerea IPJ Giurgiu se pare că a pregătit cea mai proastă decizie pe care o putea lua: numire „poliţistului problemă „al judeţului, „Robi de la Putineiu „, în funcţia de şef de post la Clejani.
Am scris de-a lungul timpului numeroase articole despre agentul principal Mihaiţă Bordei: https://giurgiupesurse.ro/politistul-bordei-loveste-din-nouun-minor-spune-ca-a-fost-lovit-de-catre-adjunctul-sefului-de-post-din-putineiu/, https://giurgiupesurse.ro/seful-de-post-robi-de-la-putineiu, /https://giurgiupesurse.ro/un-politist-bizon/, https://giurgiupesurse.ro/scandal-cu-politistii-din-putineiu/, https://giurgiupesurse.ro/reactia-inspectoratului-de-politie-judetean-giurgiu-la-cazul-bordei-dosar-penal-pentru-purtare-abuziva/, este un poliţist care a fost cercetat pentru purtare abuzivă, pentru presupuse acte de violenţă asupra unui minor. Autorităţile locale din comuna Putineiu au semnalat de nenumărate ori derapajele acestuia şi lipsa de implicare în rezolvarea cazurilor de infracţionalitate la nivel local.
Cu toate acestea, conducerea IPJ Giurgiu consideră că o persoană conflictuală, lipsită de tact, este cea mai mai potrivită pentru comun Clejani. Este o decizie care nu face altceva decât să toarne gaz pe foc  iar urmările acesteia se vor vedea în perioada următoare.


Publicat  :  mai 15, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare