Deputatul Marian Mina are susținere totală din partea conducerii centrale a social-democraţilor

Grindeanu+ Mina

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a fost prezent astăzi, 6 octombrie 2021, la Giurgiu unde a susţinut o conferinţă de presă alături de preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD, deputatul Marian Mina.
Liderul PSD şi-a arătat încrederea în deputatul Marian Mina, apreciind că este omul politic care poate readuce organizaţia la performanţele electorale din anii trecuţi. Totodată, Sorin Grindeanu a înlăturat orice speculaţie despre o posibilă revenire a lui Niculae Bădălău în PSD Giurgiu:
” Din ce ştiu eu, Nae este la Curtea de Conturi şi nu poate face politică. În acest moment, organizaţia PSD Giurgiu este condusă de către Marian Mina şi echipa sa. Avem încredere totală în Marian, este omul în care investim pentru Giurgiu și pentru viitorul Partidului Social Democrat”.
Avem convingerea că Marian Mina va readuce PSD Giurgiu acolo unde merită și unde îi este locul, câștigând toate alegerile de aici. Evident, împreună cu echipa domniei sale. Lucrul acesta vreau să fie foarte clar.”, a declarat prim vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu.


Publicat  :  octombrie 6, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare