Deputatul Liliana Ciobanu a dat startul la Giurgiu pentru campaniei “Ice Bucket Challenge”

  Deputatul Liliana Ciobanu a dat startul la Giurgiu pentru campaniei “Ice Bucket Challenge "

A promis şi şi-a ţinut promisiunea: deputatul Liliana Ciobanu a fost prezenta vineri, 22 august, pe platoul de la teatrul „Tudor Vianu”, pentru a-şi turna în cap o găleată de apă şi gheaţă, dând astfel startul şi la Giurgiu pentru campania “Ice Bucket Challenge „.

Alături de aceasta mai au răspuns provocării, Alexandru Popa, un puşti de doar 11 ani şi pensionarul Toader Grosu.

Liliana Ciobanu a declarat cu această ocazie, că gestul său este unul mic, dar pentru un scop măreţ şi a lansat provocarea pentru ceilalţi parlamentari giurgiuveni:

„Facem fapte mici pentru lucruri mari, în acest sens am decis să inițiez lista provocărilor. Pe lângă găleata cu apă și gheață, am aflat contul în care se pot dona banii și am decis, totodată, să și donez o sută de dolari pentru această cauză. Deci, îi provoc pe toți parlamentarii de Giurgiu: Lucian Iliescu, Florian Nicolae, Niculae Bădălău, Viorel Teodorescu, Daniel Chițoiu și Marin Anton să îmi urmeze exemplul”.

Primul care a răspuns provocării a fost deputatul PMP, Marin Anton, care vineri seară a făcut acelaşi gest curajos în fata sediului PMP. Acesta a lansat provocarea către primarul Nicolae Barbu, patronul Astra Giurgiu, Ioan Niculae şi George Cusa, patronul firmei Gecor.

Deasemenea, deputatul Nicolae Florian a confirmat că va răspunde provocării lansate de către Liliana Ciobanu.


Publicat  :  august 23, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare