Deputatul Alina Meclea a depus jurământul în Parlament

Alina Meclea

Plenul Camerei Deputaţilor a validat miercuri, 7 februarie, mandatul de deputat PNL de Giurgiu al profesoarei Alina Meclea. Postul de deputat de Giurgiu din partea PNL a devenit vacant după ce Maria Gabriela Horga a fost validată în funcția de vicepreședinte al Autorității de Supravheghere Financiară (ASF). Tot miercuri, deputatul Alina Meclea a depus jurământul.
Alina Meclea este profesor de Limba şi litera română la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”, unde a deţinut pentru o scurtă perioadă şi funcţia de director adjunct al Colegiului.
Este un cadru didactic şi un OM apreciat şi respectat de către toţi giurgiuveni.
După depunerea jurământului, deputatul Alina Meclea a scris pe pagina personală de socializare:
” Astăzi mandatul de deputat a fost validat și am depus jurământul cu toată responsabilitatea pe care o implică această funcție de demnitate publică! În spatele acestei reușite stau eforturi susținute, multă răbdare și multe eșecuri, dar stau și oameni frumoși, mulți la număr, mai mici sau mai mari. Le mulțumesc tuturor și promit să rămân ancorată în realitatea pe care o trăim aici, în circumscripția nr. 19 (Giurgiu) în numele căreia am rostit jurământul de credință. Despre onoare, recunoaștere, perseverență… despre responsabilități, angajamente, echipă… PNL Giurgiu!”


Publicat  :  februarie 8, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare