De ce a modernizat viceprimarul Alexandru Vladu Cafeneaua artiştilor!

vladu cafeneaua artistilor teatrul valah Image

S-a scris de nenumărate ori despre dezinteresul total al conducerii Consiliului judeţean faţă de Teatrul „Tudor Vianu” şi despre faptul că nu-i sunt asigurate decât cheltuielile de funcţionare, investiţiile fiind lăsate pe ultimul loc.
Toate modernizările care au fost efectuate în ultima vreme au fost făcute din donaţii private, din partea unor oameni ce apreciază oamenii de cultură şi activitatea culturală din Giurgiu.

Exemplul cel mai bun este al viceprimarului Alexandru Vladu care, prin donaţie în nume propriu, a modernizat Cafeneaua artiştilor, aflată în incinta Teatrului din Giurgiu. A renovat incinta, a tapetat pereţii şi a adus o mocheta care dă un aer de lux şi eleganta acestui spaţiu:

„Am participat la numeroase activităţi cultural-artistice la Cafeneaua artiştilor şi vă spun sincer, de fiecare dată când mergeam aici, nu m-a simţeam deloc confortabil. Astfel încât m-am decis s-a să fac ceva pentru a oferi un mediu optim şi plăcut pentru astfel de evenimente.”

În prezenţa Cafeneaua artiştilor este un spaţiu elegant, în care îţi face într-adevăr plăcere să intri. Este un loc în care au avut loc numeroase lansări de carte, conferinţe, simpozioane, unde oaspeţii au cunoscut un Giurgiu civilizat, ce dă atenţia cuvenită fenomenului cultural.


Publicat  :  august 27, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare