Un dâmboviţean la conducerea Serviciului Investigarea Fraudelor la IPJ Giurgiu

ipj

Încă de la numirea sa, în anul 2012, în funcţia de Inspector Şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, comisarul şef de poliţie, Vasile Tache şi-a dorit să aducă la conducerea Serviciului de Investigare a Fraudelor pe comisarul şef Viorel Polexe. Cei doi au avut o colaborare foarte apropiată în perioada în care Vasile Tache era şef la IPJ Dâmboviţa iar Viorel Polexe comandant al poliţie Moreni şi apoi şef la Investigarea Fraudelor la Dâmboviţa.

Până acum acest lucru nu a fost posibil, Viorel Polexe evitând să vină la Giurgiu şi din cauza faptului că în prezent lucrează într-un serviciu special de combatere a fraudelor în domeniul jocurilor de noroc, un loc bine plătit.

Cu toate acestea, în urma insistentelor lui Vasile Tache, Polexe a acceptat oferta, iar in perioada următoare va fi numit şef la Investigarea fraudelor. Presa din Dâmboviţa îl prezintă pe comisarul şef Viorel Polexe ca un adevărat „mascul alpha”, el fiind cel care coordona de fapt, activitatea poliţie de aici.


Publicat  :  mai 27, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare