Cristina Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu: Cu prilejul Zilei Mondiale a Diabetului, OFSD şi TSD Giurgiu vă invită să faceţi un prim pas pentru depistarea precoce a acestei boli şi să vă testaţi glicemia!

ziua diabetului

În fiecare an, pe 14 noiembrie, marcăm Ziua Mondială a Diabetului. Este o zi specială, dedicată aducerii în prim-plan a unei lupte cu care se confruntă atât de mulți dintre noi. Diabetul zaharat nu este doar o afecțiune, ci o realitate a vieților noastre, iar împreună suntem parte din soluție.
Cu prilejul Zilei Mondiale a Diabetului, OFSD şi TSD Giurgiu vă invită să faceţi un prim pas pentru depistarea precoce a acestei boli şi să vă testaţi glicemia!
Vom fi prezenţi în trei zone din municipiul Giurgiu: în Piaţa Centrală, în Cartierul Policlinică şi în Cartierul Tineretului, între orele 10.00 şi 12.00. Vom amenaja puncte de lucru pe care le veţi identifica foarte uşor.
Colegele mele vă vor efectua testele, în siguranţă! Pentru un rezultat corect, nu trebuie să consumaţi alimente înainte.
Vă aşteptăm cu drag!


Publicat  :  noiembrie 13, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare