Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu, vă invită la un eveniment de excepţie, plin de adrenalină

motocros prundu

Sfârşitul acestei săptămâni readuce la Prundu un eveniment sportiv de excepţie pentru judeţul Giurgiu.
Timp de două zile, 9 şi 10 aprilie, pe circuitul modern de la Prundu se vor desfăşura întrecerile de etapă ale Campionatul Naţional de Motocros.
Evenimentul este organizat de către Top Cross TCS şi Dual Tours, în parteneriat cu Primăria Comunei Prundu.Cross-catalin-Corbea-3
” După perioada de pandemie, deschidem noul sezon competiţional de motocros. Este un eveniment aşteptat de către toţi pasionaţii acestui sport. Întrecerea se va desfăşura pe parcursul a două zile: sâmbătă, este ziua de antrenamente, iar duminică este ziua când încep cursele, pentru toate clasele de competiţie. Sunt aşteptaţi peste 100 de sportivi, profesionişti şi amatori, din întreaga ţară.
 Vremea se anunţă foarte bună, iar competiţia o să fie una atractivă. Este un eveniment unde poate veni oricine, nu se plăteşte bilet de intrare. La fiecare organizare avem muzică, mici, bere, sucuri. Invităm pe toţi giurgiuvenii să petreacă acest sfârşit de săptămână la Prundu, la o competiţie care garantează adrenalina”, spune Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu.motocros prundu 2
În comuna Prundu se afla unul dintre cele mai moderne circuite de motocros din ţară, iar evenimentele organizate aici au fost întotdeauna un succes, marca ” Cătălin Corbea”.


Publicat  :  aprilie 4, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare