Andrei Alexandru, deputat PNL de Giurgiu: Am reușit! Giurgiuvenii vor ieși la pensie cu doi ani mai devreme!

Horga+ Andrei

După ce, în urmă o două săptămâni, alături de colega mea, Gabriela Horga, am susținut proiectul în Comisia de mediu, astăzi, Camera Deputaților – for decizional – a adoptat în ședința de plen amendamentul prin care locuitorii municipiului Giurgiu (precum și cei ai comunelor de pe o rază de 5 kilometri în jurul municipiului) beneficiază de reducerea vârstei de pensionare cu doi ani, din cauza efectelor negative ale poluării de la fostul Combinat Chimic.
Pentru mine, personal, este o mare victorie, pentru că astfel se face dreptate pentru giurgiuveni: ei vor putea beneficia de reducerea vârstei de pensionare, beneficiu de care mulți alți români din zone poluate de-a lungul timpului se bucură de mulți ani .
Mulțumiri colegilor parlamentari care au înțeles și susținut acest demers, îndreptând, astfel, o mare nedreptate pentru giurgiuveni, precum și domnului președinte Dan Motreanu, pentru susținerea acordată.
După votul din Camera Deputaților, ultimul pas pentru ca această prevedere să intre în vigoare este promulgarea de către președintele României.


Publicat  :  iunie 13, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare