Andrei Alexandru a demisionat din PSD

 

andrei alexandru

În prima zi a sesiunii parlamentare din acest an, deputatul Andrei Alexandru a anunţat în plenul Camerei Deputaţilor că a decis să părăsească grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat:
„Nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu.
O politică dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri” la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu…
În aceste condiții, am decis că este timpul să mă” rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată și să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni. „, a scris la scurt timp după demisie deputatul Andrei Alexandru pe pagina personală de socializare.
Pe surse, am aflat că în zilele următoare deputatul Andrei Alexandru urmează să-şi anunţe trecerea la Partidul Naţional Liberal.


Publicat  :  februarie 11, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare