Alexandru Vladu, candidatul ALDE pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu- Voi fi GOSPODARUL de care aveţi nevoie!

alexandru vladu

După mai bine de 50 de zile în care am luat la pas tot orașul și am prezentat giurgiuvenilor proiectele mele pentru problemele lor, am ajuns la concluzia că se dorește o schimbare a conducerii orașului.

Eu cred cu tărie că Giurgiu are nevoie de un bun gospodar la cârma Primăriei.

Astăzi am să vă prezint numai 2 proiecte la care țin foarte mult și pentru care mă voi lupta să devină realizări.

1. Se referă la mutarea DAS Giurgiu din zona Giurgiu Nord în incinta Cantinei Sociale din cartierul Tineretului, facilitând astfel accesul tuturor celor care relaționează cu această instituție, multora dintre giurgiuveni fiindu-le extrem de greu să ajungă în zona Giurgiu Nord.

2. Se referă la modernizarea trotuarelor deja existente în orașul nostru și adaptarea acestora pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, fără să uităm de eroinele noastre, mamele, care de multe ori merg cu copiii în căruț şi mai au şi o sacoșă de cumpărături.

Nu vreau să uit de implementarea de trotuare în cartierul Rudari, deoarece acolo este o nevoie stringentă de infrastructură.

Voi fi GOSPODARUL de care aveţi nevoie!
Comandat de Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) – Filiala Teritorială Giurgiu, CUI mandatar financiar coordonator: 21200063

Executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro


Publicat  :  septembrie 17, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare