Mesajul preşedintelui ALDE Giurgiu, Constantin Basangiac, la final de campanie electorală

basangiac

Mâine dimineață se va încheia campania electorală pentru alegerile locale de duminică 27.09.2020.
După cum știți deja, candidez la funcția de Președinte al Consiliului Județean Giurgiu și la cea de Consilier al Consiliului Județean Giurgiu.
Am făcut campanie prin județ, m-am promovat aici in mediul on-line, și mă bucur că, atât prin Giurgiu, cât și prin comunele giurgiuvene am întâlnit oameni buni. Oameni cu probleme, sau fără probleme, omeni bucuroși și oameni triști, tot felul de oameni, care, însă au dat dovada de omenie. Mă bucur sa vad că în județul nostru omenia nu a dispărut. Oamenii întâlniți ne-au întors respectul arătat, cu câteva excepții. Eu unul consider am câștigat din această campanie electorală. Să stai de vorba cu mii de oameni și să afli părerile lor despre politicieni, care nu-s tocmai bune, mă îndeamnă la cumpătare, responsabilitate și cinste. Dacă nu vom înțelege cu toții nici acum, că politicienii trebuie sa lucreze pentru cetățeni, si nu invers, înseamnă nu vom da nicio șansă României ca aceasta sa fie o țară a tuturor, unde să se respecte drepturile fiecărui cetățean.
În ceea ce privește mediul on-line, m-am bucurat de foarte multe mesaje de încurajare și susținere, de multe aprecieri, și, pentru asta VĂ MULȚUMESC TUTUROR! Bineînțeles ca au existat si persoane care au fost răutăcioase, fara motiv, persoane care nici măcar nu mă cunosc, însă le transmit că nu sunt capabil să urăsc! Nu am urât niciodată pe cineva și nu o să încep acum, de altfel, fiecare are dreptul la o părere și, de aceea, le urez VIAȚĂ LUNGĂ ȘI PACE ÎN SUFLETE!
Mulțumesc celor cu care am discutat în județ, fiindcă ne-au ascultat si ne-au dat posibilitatea să-i cunoaștem, mulțumesc echipei ALDE GIURGIU, care a muncit din greu pentru aceste alegeri, mulțumesc tuturor celor implicați în procesul electoral!
Va așteptăm la vot! VOTAȚI Basangiac Constantin, VOTAȚI Vladu Alexandru, VOTAȚI ALDE !!!
Indiferent de rezultatul alegerilor eu voi rămane același om pe care îl cunoașteți: cinstit, modest și cu frică de Dumnezeu!
Doamne ajută!

Comandat de Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) – Filiala Teritorială Giurgiu, CUI mandatar financiar coordonator: 21200063

Executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro


Publicat  :  septembrie 25, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare