Activitatea parlamentară a senatorului Robert Cazanciuc: Un mare ZERO pentru giurgiuveni!

Robert CazanciucFost procuror, director general la Administrația Națională a Penitenciarelor, secretar general al Ministerului Afacerilor Externe, ministru al Justiţiei, în timpul guvernării Ponta, preşedinte interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, senator PSD de Giurgiu, are un CV impresionant, dar cu foarte multe zone gri.
Fiind căsătorit cu o verişoară a lui Victor Ponta, Cazanciuc a fost considerat protejatul fostului premier.codruta-si-gabita
Corneliu Vadim Tudor îl acuza că este mason şi om al serviciilor, iar Radu Mazăre, fostul primar al oraşului Constanţa, îl cataloga drept „un papă-lapte”, care „tremură carnea pe el” „să n-o supere” pe Laura Kovesi.
Fostul deputat PSD, „fugarul ” Cristian Rizea, afirma că Robert Cazanciuc este omul ” Statului Paralel”, reprezentat şi de ” băieţii deştepţi ” care fac parte din Grupul de la Monaco.
Nu ştim cât este adevăr sau speculaţii în legătură cu actualul senator de Giurgiu. Cert este că acesta a ştiut întotdeauna să se învârtă în zonele gri ale politicii dâmboviţene, ajungând la Giurgiu impus de conducerea centrală PSD. Un Agamiţă Dandanache, care nu ştim ce scrisoare compromiţătoare poate deţine.
În Senatul României Robert Cazanciuc face parte din Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări şi din Comisia pentru afaceri europene.
În aproximativ 5 luni de mandat, Robert Cazanciuc semnează două propuneri legislative, are 34 de intervenţii în plenul Senatului, 3 întrebări şi 0 interpelări. Activitatea acestuia parlamentara este axată mai mult pe probleme ce ţin legate de pregătirea acestuia de jurist şi un mare zero pe problemele giurgiuvenilor.
De altfel, în afară de o prezenţă sporadică la conferinţele de presă ale organizaţiei judeţene PSD şi la câteva emisiuni televizate, Robert Cazanciuc reprezintă alegătorii din judeţul Giurgiu doar prin ” ilustrul” său nume.
Puţin, mult prea puţin pentru alocaţia bugetară de 10 mii de euro pe care o primeşte lunar pentru activitatea parlamentară. Însă foncţia este foncţie, iar obrazul subţire al senatorului Cazanciuc cu cheltuiala giurgiuvenilor se ţine!


Publicat  :  iunie 2, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare