Acţiune umanitară organizată de 8 martie de către familia primarului din Singureni

tmp_22751-singureni4-1241316597Au trecut mai puţin de trei săptămâni de la ultima acţiune umanitară organizată la Singureni, la persoanele instituţionalizate în cadrul Fundaţiei „Sfânta Maria.
” Primarul Marian Pătuleanu a promis o altă acţiune de susţinere pentru persoanele instuţionalizate în centrul din comună. „, spuneam atunci.

Miercuri, 8 martie, familia primarului Marian Pătuleanu, cu sprijinul angajaţilor primăriei, au oferit clipe unice de fericire pentru persoanele de aici. Alimente, dulciuri, sucuri şi, bineînţeles, flori au fost câteva dintre darurile oferite de către primarul comunei Singureni. A fost însoţit de către ” tati, tati”, este vorba despre medicul Paul Marinescu, „părintele ” acestui proiect unic de sprijin din partea societăţii civile.
Pentru câteva ore, Marian Pătuleanu a lăsat în urma problemele de edil şi a intrat în jocul ‘”copiilor”:” Domnu’ primar, să vedem camera mea! Vreau jucării, multe jucării! Ce fericiţi suntem că sunteţi cu noi! ” sunt doar câteva dintre cuvintele care au exprimat fericirea acestora.

” Acest centru este un proiect asumat de către comunitatea din Singureni. Suntem un model pentru alte localităţi din ţară şi vreau să-i mulţumesc medicului Paul Marinescu pentru munca depusă.
Personalul de aici, persoanele instuţionalizate, au în primarul Marian Pătuleanu un prieten.
Astăzi este ziua femeii, ziua mamei, a fost o bucurie pentru familia mea să putem oferi puţină fericire acestor persoane. Îmi exprim dragostea, prețuirea și recunoștința față de doamnele care ne fac viața frumoasă în fiecare zi. Cu respect și admirație, vreau să le mulțumesc, în această zi specială, tuturor doamnelor din Singureni pentru iubirea cu care își înconjoară familia, puterea cu care luptă pentru a învinge toate greutățile cu care se confruntă. Vă doresc să aveți parte de sănătate și multe bucurii alături de cei dragi! La Mulți Ani!, ne-a declarat Marian Pătuleanu, primarul comunei Singureni


Publicat  :  martie 9, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare