A început modernizarea sistemului de iluminat public stradal în comuna Adunații Copăceni

iluminat public adunatii copaceni

Printr-o postare pe pagina personală de socializare, Daniel Cezar Rusu, primarul comunei Adunatii Copăceni, anunţă inceperea lucrărilor de înlocuire a a lămpilor de iluminat public cu unele eficiente energetic.
Programul este finanţat prin Administrația Fondului pentru Mediu şi are ca termen de finalizare luna aprilie 2025:

” Vă informez că vom începe implementarea Programului privind modernizarea sistemului de iluminat public stradal în comuna Adunații Copăceni. Prin acest prim proiect, al cărui câștigător este compania SC Vodafone SA, vor fi înlocuite peste 600 de lămpi pe străzile adiacente din Adunații Copăceni, Varlaam și Mogoșești, cu unele eficiente energetic, lucru care ne va permite realizarea de economii semnificative ale facturilor de energie electrică. Un al doilea proiect, al cărui finanțare este deja aprobată, va presupune înlocuirea tuturor becurilor de pe Șoseaua Victoriei, de la intrarea în Adunații Copăceni și până la ieșirea din Mogoșești.
Prin urmare, îi informez de asemenea pe toți cei care au făcut sesizări privind disfuncționalități ale sistemului actual de iluminare stradal că rezolvarea acestor probleme se va face exclusiv prin acest program, urmând ca becurile arse să fie înlocuite automat cu cele noi, în acest fel Primăria fiind scutită de cheltuieli suplimentare.”


Publicat  :  octombrie 4, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare