Cristina Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu: România NU îşi permite creşteri de taxe în perioada următoare! Aceasta este concluzia comună a consultărilor dintre Partidul Social Democrat și reprezentanții patronatelor și sindicatelor.

intalnire PSD sindicate 2În urma dezbaterilor, s-a stabilit, de asemenea, că cele mai importante soluţii pentru susținerea economiei naționale trebuie să vizeze:
– Încurajarea muncii
– Creșterea productivității
– Reducerea poverii fiscale, în special la nivelul salariaților cu venituri mici și medii.
Pentru dezvoltarea economică și echilibrarea bugetară pe termen mediu și lung, statul trebuie să pună accentul pe stimularea investițiilor și a activităților economice, concomitent cu întărirea disciplinei fiscale și creșterea gradului de conformare din partea contribuabililor.
În perioada următoare, patronatele și sindicatele vor trimite propunerile scrise ce vor fi luate în considerare în elaborarea Programului de guvernare propus #PSD pentru legislatura 2025-2028.
Discuţiile cu reprezentanții sindicatelor și patronatelor încheie ciclul de consultări publice organizate de PSD în cadrul campaniei „Ce-ți dorești tu pentru România!”, care s-a desfășurat în ultimele săptămâni.”


Publicat  :  octombrie 3, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare