20 de elevi din Giurgiu au făcut galerie Naţionalei României. Au cântat și i-au susținut pe tricolori

1 Între cei 30.000 de copii şi însoţitori care s-au aflat marţi, 15 octombrie, pe Arena Naţională, la meciul România-Norvegia, încheiat cu scorul de 1-1, au fost şi douăzeci de elevi din clasa a V- a A de la Școala Gimnazială” Sfântul Gheorghe” Giurgiu, însoțiți de prof. Cosmin Vlașcu și prof. Veronica Vlașcu. Tinerii giurgiuveni au răspuns” PREZENT” invitației Federației Române de Fotbal de a susține din tribune echipa națională de fotbal la meciul România – Norvegia.
Dincolo de rolul de suporteri ai naționalei la un meci de o importanță majoră în preliminariile de calificare la CE 2020, participarea elevilor la această activitate a avut drept scop creșterea gradului de sensibilizare în ceea ce privește rolul sportului în promovarea incluziunii sociale, a egalității de șanse și a activității fizice pentru îmbunătățirea stării de sănătate, precum și creșterea nivelului de participare la sport, la activități fizice și la activități de voluntariat.
2Elevii au fost extrem de entuziasmați de inițiativa de a merge la acest meci. Așteptarea a luat sfârșit când au primit confirmarea de participare din partea FRF. Dotați cu fulare, eșarfe, steaguri cu însemnele naționale, copiii au făcut galerie echipei naționale, de la începutul până la sfârșitul meciului, alături de cele două cadre didactice însoţitoare şi cei peste 30 000 de copii prezenți pe stadion!
Atmosfera pe Arena Națională a fost una senzațională. Micii suporteri, mulți la primul contact cu cea mai mare arenă a țării, și-au încurajat din toate puterile idolii. Momentul intonării imnului național a fost unul cu adevărat special, făcând înconjurul presei internaţionale3
La final, au apreciat întreaga activitate și speră într-o reeditare a acesteia… cât mai curând!


Publicat  :  octombrie 16, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare