Un consilier judeţean liberal se crede ” Mama Natură ” !

TipilicaÎl ştiţi pe Tipilică, nebunul satului, din serialul ” Las Fierbinţi „? Tipilică se credea copac şi trăgea cu cornete din hârtie împotriva celor care îl supăra.
De mai bine de 3 săptămâni, consilierul judeţean liberal, Mihnea Boerescu şi-a descoperit menirea de ” Mama Natură „, ce este drept, el nu trage cu cornete, ci cu emailuri şi ameninţări cu plângeri la DNA. Motivul? ” Tipilică ” de la Consiliul judeţean nu vrea să fie tăiaţi ” fraţii săi”, copacii uscaţi aflaţi pe DJ 601. A făcut, crede el, studii, a realizat simulări 3 D, a măsurat distanţa dintre axa drumului şi copaci, a ameninţat că se urcă în plopi (deşi, nu şi-a respectat cuvântul dat), multe.
Nu a început bine şedinţa extraordinară a consiliului judeţean de luni, 11 decembrie, că Mihnea Boerescu aka „Tipilică ” şi-a început spectacolul:
Mihnea Boerescu: Propun să avem şi punctul diverse pe ordinea de zi, să vorbim despre plopii de pe DJ 601.
Marian Mina: Bineînţeles, domnule consilier. O să începem şedinţa chiar cu punctul diverse. Că tot ne-aţi înnebunit pe toţi cu emailuri, că de ce tăiem copacii, cum se calculează masa lemnoasă, că faceţi reclamaţii la DNA.L-am invitat pe domnul director Viorel Mitroi, de la Direcţia Silvică, să prezinte cadrul legal în legătură cu această problemă. Dacă nici pe dumnealui nu-l crezi, nu ştiu ce mai pot face.
Cu toată răbdarea directorului Direcţiei Silvice, care a încercat să-i explice lui Mihnea, ca unui copil de la grădiniţă, ca un plop aflat pe drumurile publice, după 30 de ani devine un adevărat pericol pentru circulaţie, consilierul liberal era parcă în altă dimensiune, reuşind ” să-i înnebunească cu nervii ” pe ceilalţi colegi din consiliu .
Constantin Basangiac: Domnule consilier, vreţi să moară oameni, pentru a tăia copacii ăştia?
Mihnea Boerescu: Atunci, eu propun să le dărmăm oamenilor şi sobele, să nu cadă pe ei. Să tăiem unul, dacă este uscat, îi tăiem şi pe ceilalţi.
După 35 de minute de spectacol ” marcă înregistrată ” Mihnea Boerescu, concluzia a tras-o Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean:
Marian Mina: Domnule Boerescu, am crezut că v-aţi maturizat. M-am înşelat, nu te faci bine nici cu medicamente străine!
PS:
„Robi: Tipilică, acum se crede copac şi plânge după crengile astea moarte.
Brânzoi: Aoleo, greu cu nebunii ăştia” – replici din Las Fierbinţi.

Acesta este un pamflet, replicile sunt însă reale


Publicat  :  decembrie 11, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare