Toma Petcu: Îmi doresc o campanie electorală axată pe problemele de zi cu zi ale românilor

Toma Petcu

Filiala Giurgiu a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor îşi doreşte o prezenţă la vot cât mai bună la alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019.
În cadrul conferinţei de presă, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, Toma Petcu, preşedintele ALDE Giurgiu, a spus că principala problemă a alegerilor din 26 mai o reprezintă mobilizarea electoratului:

” Este o campanie electorală dificilă, nu neapărat datorită competiţiei, principala preocupare a partidelor politice este să convingă electoratul să iasă la vot.
Alegerile europarlamentare din 26 mai sunt foarte importante pentru România, din nefericire, competitorii politici vorbesc foarte puţin despre proiectele pe care le au, despre problemele reale ale cetăţenilor. Mi-aş fi dorit ca partidele politice să-şi asume câteva proiecte importante pentru agricultură, administraţie, infrastructură. Din nefericire, discursul politic este viciat, singura dezbatere fiind legată de zona justiţiei.
În ultimele săptămâni am discutat cu mii de giurgiuveni. Am încercat să le explic cât de importante sunt aceste alegeri. Este dificil, din moment ce în spaţiul public se vorbeşte doar despre justiţie şi războaiele din partide. Îmi doresc ca în ultimele zile campania electorală să fie axată către problemele de zi cu zi ale românilor. Să fie o dezbatere serioasă, legate de proiectele europene, finanţare proiectelor de ţară, postul de comisar european pe care România şi-l doreşte.
Cea mai bună echipă ce candidează la aceste alegeri europarlamentare este aceea care susţine interesele româneşti, în această competiţie la nivel european. Cred că ALDE Giurgiu, prin candidaţii propuşi, reuşeşte să facă cel mai bine acest lucru”, a declarat Toma Petcu, preşedintele ALDE Giurgiu.

Articol comandat de către ALDE, executat de SC Actual Media Press SRL, cod mandatar financiar:41180002

 


Publicat  :  mai 14, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare