„Sunt obişnuită cu astfel de diversiuni. Nu am discutat sau negociat cu nimeni de la PLR” Liliana Ciobanu

Liliana Ciobanu

De aproximativ un an de zile, de când devenise clar că USL-ul o să se rupă, deputatul PPDD de Giurgiu, Liliana Ciobanu a fost „transferată” de gura târgului pe la aproape toate partidele politice importante:

„De săptămâna viitoare, ştiu eu sigur, o să treacă la PSD, au nevoie de votul ei în parlament; S-a înţeles cu liberalii, nu vedeţi că sunt în colaborare la Consiliul judeţean. O să treacă la ei; A căutat-o Oprea şi i-a propus să devină preşedinte la UNPR, nu are cum să nu accepte.” sunt doar câteva dintre discuţiile pe această temă.

Până una alta, Liliana Ciobanu a rămas în continuare deputat PPDD şi preşedinte al Organizaţiei judeţene a acestui partid, zvonurile dovedind că au avut doar scopul de destabilizare a Organizaţiei PPDD, care, în prezent, îşi impune voinţa la nivel de consiliu local Giurgiu

Ultimul zvon pe această temă este că Liliana Ciobanu este în negocieri cu PLR-ul şi urmează să treacă la acest partid.
Deputatul PPDD neagă aceste informaţii, considerându-le simple răutăţi:

„Sunt obişnuită cu astfel de diversiuni. Nu am discutat sau negociat cu nimeni de la PLR, astfel încât nu se pune problema să trec la acest partid. Deocamdată, sunt deputat PPDD şi preşedintele Organizaţiei judeţene a acestui partid.”


Publicat  :  august 20, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare