Sărbătoare pentru pensionarii giurgiuveni

ziua varstnici

Asociația Clubul Pensionarilor din Giurgiu împreună cu Organizația Județeană a Pensionarilor Social Democrați au oferit, sâmbăta 4 octombrie, pentru mai mulţi pensionari giurgiuveni un frumos cadou, constând într-o petrecere, organizată la Cantina de ajutor social.

Prilejuită de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, la întâlnirea cu pensionarii giurgiuveni au fost prezenţi: Niculae Badalau, preşedintele Organizatei judeţene PSD, primarul Nicolae Barbu, deputatul Nicolae Florian, Marian Mina, vicepreşedinte PSD, Victor Boiangiu, președintele Consiliului Local al Seniorilor, Cristian Marciu, vicepreşedinte Consiliul judeţean Giurgiu.

Consilierul judeţean Răzvan Cuc, purtător de cuvânt al PSD Giurgiu a felicitat iniţiativa primarului Nicolae Barbu de a înfiinţa şi susţine un Consiliul local al Seniorilor, fapt care nu s-a putut realiza şi la nivelul Consiliului judeţean.

Pentru a exista şi la nivel de Consiliu judeţean un dialog cu persoanele în vârstă, Răzvan Cuc a propus că alături de vicepreşedintele Cristian Marciu să aibă întâlniri periodice cu aceştia, pentru a le prelua problemele şi propunerile, pentru că apoi să încerce să le găsească o rezolvare.

Şi preşedintele Organizaţiei judeţene PSD, senatorul Niculae Badalau a apelat la sfaturile pe care le pot oferi persoanele vârstnice, considerând că sunt foarte multe lucruri utile care pot fi învăţate de la aceştia.

ziua varstnici (2)


Publicat  :  octombrie 6, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare