Primarul văr cu Nelu alu’ Piele îşi încordează muşchii la liberali!

tache

Nelu Tache, primarul comunei Adunaţii Copăceni, cunoscut mai ales prin faptul că este vărul şi nasul copiilor lui Nelu Iordache, fost patron al firmelor Romstrade, Blue Air, La Moşie a trăit mulţi ani şi bine pe banii din taxele şi impozitele pe care le plăteau firmele rudei sale la bugetul comunei Adunaţii Copăceni.

Odată cu arestarea lui vărului său, „Nelu”, după numele pe care Consiliul Naţional de Studiere a Arhivelor Securităţii spune că îl avea primarul Comunei Adunaţii Copăceni la Securitate, a căutat să îşi găsească un nou stăpân. A fost foarte bun prieten cu Vasile Mustatea, atâta timp cât a considerat că acesta este apropiat de fostul ministru de interne Radu Stroe, apoi a mai cochetat cu PLR-ul lui Tariceanu şi Chitoiu, pentru că apoi să fie sedus definitiv de PSD.

” Eu nu sunt primarul meu, ci al cetățenilor, al celor peste opt mii de locuitori ai comunei pe care o conduc de ani buni.” declară în conferinţă de presă în care îşi anunţa susţinerea pentru PSD, primarul care spune că a fost printre primii membrii ai PNL, imediat după 1990.

Loial şi vertical din fire, primul liberal al judeţului, refuza amplasarea pe raza comunei Adunaţii Copăceni a oricărui banner al candidatului PNL la preşedinţie. Pentru că aşa vor muşchii lui, de văr cu Nelu a’ lu’ Piele. Singura motivaţie plauzibilă a refuzului ar fi să nu incomodeze zborul avioanelor spre aeroportul pe care ” Nelu” tot spune că o să-l construiască la Adunaţii Copăceni!

 

tache2


Publicat  :  octombrie 9, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare