O nouă acţiune de succes organizată de către Asociația Oameni, Valori, Fapte în comuna Letca Nouă

1În organizarea Asociaţiei Oameni, Valori, Fapte şi primăria comunei Letca Nouă, la sfârşitul săptămânii trecute a avut loc o acţiune de voluntariat prin care au fost plantaţi mai mulţi copaci în curtea şcolii generale din satul Letca Veche.
Activitatea a făcut parte din cadrul proiectului :2

𝗗𝗶𝗻 𝗗𝗿𝗮𝗴𝗼𝘀𝘁𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗢𝗮𝗺𝗲𝗻𝗶 𝘀̦𝗶 𝗥𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗡𝗮𝘁𝘂𝗿𝗮̆ – 𝗣𝗟𝗔𝗡𝗧𝗔̆𝗠 𝗣𝗘𝗡𝗧𝗥𝗨 𝗩𝗜𝗜𝗧𝗢𝗥, Prima zi din primul proiect “𝑼𝒏 𝒗𝒊𝒊𝒕𝒐𝒓 𝒗𝒆𝒓𝒅𝒆 𝒔̦𝒊 𝒔𝒂̆𝒏𝒂̆𝒕𝒐𝒔 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 115 𝒄𝒐𝒑𝒊𝒊 𝒔̦𝒄𝒐𝒍𝒂𝒓𝒊 𝒔̦𝒊 𝒑𝒓𝒆𝒔̦𝒄𝒐𝒍𝒂𝒓𝒊 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝑺̦𝒄𝒐𝒂𝒍𝒂 𝑮𝒊𝒎𝒏𝒂𝒛𝒊𝒂𝒍𝒂̆ 𝒅𝒊𝒏 𝒔𝒂𝒕𝒖𝒍 𝑳𝒆𝒕𝒄𝒂 𝑽𝒆𝒄𝒉𝒆, 𝑮𝒊𝒖𝒓𝒈𝒊𝒖” .
“ 55 de pomi fructiferi, arbuști și arbori ornamentali au fost plantați sâmbătă, pe 29 Aprilie, cu 40 de Voluntari, echipați și pregătiți să facă o schimbare spectaculoasă pentru copiii școlari și preșcolari din satul Letca Veche.
Soarele ne-a fost cel mai bun prieten, a strălucit cât a putut de tare și ne-a zâmbit la fiecare pom plantat, la glume, cântece și idei care mai de care mai constructive.3S-au tăiat din greu în gropile săpate, rădăcinile copacilor bătrâni, pentru că acolo era locul unui alt pomișor pregătit pentru zeci de ani să prindă noi rădăcini, să înfrumusețeze locul său să rodească fructe.
Mulțumim tuturor celor implicați, dragi Voluntari, copii mici și mari, seniori, doamne și domni, domnilor profesori, domnului Primar care ne sprijină să continuăm frumos, personalului de îngrijire al școlii, familiilor care ne-au însoțit, animăluțelor și păsărilor de curte care ne-au colorat ziua!!!
O bună prietenă peisagist, specialist în amenajări exterioare ne-a ajutat în tot procesul acestui proiect care a ales să fie tot Voluntar! Mulțumim, dragă Lavinia Pîrvu !!!
O masă câmpenească, adevărat românească, cu mici și grătare ca de 1 Mai, sub soarele prieten, așezați pe buturugile vechilor copaci bătrâni, a fost deliciul tuturor și răsplata binemeritată după cele cinci ore de muncă asiduă. 4
Mulțumim din suflet Oracle Romania care a contribuit cu această masă super gustoasă din care nu a mai rămas nimic. și pentru cele 10 pachete cu dulciuri, fructe și bunătăți de tot felul oferite în dar celor 10 copii din școală, aleși drept voluntari implicați, atât cât au putut ei! Dragă Bogdan Turtoi, Volunteering Team Leader, chiar dacă nu ai reușit să fii împreună cu noi, îți suntem recunoscători pentru inițiativa ta de a ne sprijini acest proiect, oferind o răsplată binemeritată tuturor „lucrătorilor” mici şi mari!!! ” ,  este o scurta prezentare a actiunii de pe pagina de socializare a asociatiei.6
BearingPoint Romania, @𝐑𝐂𝐈 𝐋𝐞𝐚𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐈𝐅𝐍 𝐒𝐀, Today Autokarma, TOMAT IMPEX SRL, MASTER BUILD, Bunzl Romania, @𝐑𝐎𝐌𝐁 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞𝐬, Affinity Transport Solutions, @𝐖𝐈𝐍 𝐈𝐦𝐩𝐞𝐱, Arena Auto, @𝐓𝐑𝐀𝐍𝐒 𝐍𝐎𝐕𝐀 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐝𝐢𝐭𝐢𝐢, Wisemetry Research, PersonalizamOrice.ro, @𝐆𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞𝐬
@𝐒𝐭𝐚𝐭𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐜𝐞𝐫𝐜𝐞𝐭𝐚𝐫𝐢 𝐩𝐨𝐦𝐢𝐜𝐨𝐥𝐞 𝐁𝐚𝐧𝐞𝐚𝐬𝐚, Beea Comexim, sunt cei care au sustinut proiectul.

Publicat  :  mai 2, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare