Moş Crăciun a ajuns mai devreme în Letca Veche

Letca 1

Seria acţiunilor umanitare de succes organizate de către Asociația Oameni, Valori, Fapte, în colaborare cu primăria comunei Letca Nouă, a continua la sfârşitul acestei săptămâni prin oferirea de cadouri pentru elevii din clasele V-VIII de la şcoala din localitate.
Sponsorii generoşi, gazdele primitoare, cadrele didactice bine pregătite, elevii silitori, cu toţii l-au întâmpinat cu bucurie pe Moş Crăciun.
Mai multe amănunte şi fotografii de la eveniment au fost oferite pe pagina de socializare a asociaţiei:

” Sărbătoarea Crăciunului, în sunet de colinde, miros de brad și lemn ars în sobă, este în sufletul nostru și al copiilor dintr-un sat, din Letca Veche.
Glasurile copiilor, gingașe ca un clinchet de clopoțel ne-au cântat colinde străvechi sub atenta coordonare a Domnului Georgian, îndrăgitul profesor de Religie. Implicare maximă din partea tuturor, emoții și muncă multă la repetiția bogatului repertoriu de colinde.
Dotați cu echipamente de sunet (două microfoane funcționale, o boxă, un youtube și un wi-fi) ca să iasă “ca la carte, nu glumă”,  sala încălzită cu soba de teracotă cu lemne, câteva ornamente de Crăciun,  zecile de căciulițe roșii de Moș, un brăduț magic împodobit care își aștepta copiii să își primească mult așteptatele daruri, sunt câteva din pregătirile celor care ne așteptau cu emoție.  letca 3
Toate ca toate, dar Moș Crăciun   a  fost “de milioane” cum spuneau copii! A fost surpriza domnului primar care i-a întors din drum sania cu reni și a îndrumat-o pentru copiii din Letca Veche. Zglobiu, haios, plin de glume, povețe și povești, Moșul a primit pe fiecare copilaș în brațele sale generoase, a vorbit cu fiecare câte ceva numai de ei știut și au stat la o poză făcută de voluntarii noștri.letca 4
Majoritatea copiilor au făcut parte din proiectele sociale din cursul anului, de educație și îndrumare acopiilor vulnerabili.
Ce chicoteală și înghionteală era printre ei când am intrat dimineața, în sala de serbare!!! Ne știau, de fapt, din excursia de la București, unde au fost prima oară. Ne-am amintit cu bucurie de acele momente în care ne-am și împrietenit. Veștile bune cum că “nu mai dau bullying ca înainte”, urmare a sesiunii de bullying, ce bine primite au fost!!!letca 6
Avem multe mulțumiri de adus pentru frumusețea sărbătorii de Crăciun, dedicată copiilor din satul Letca Veche, prietenilor și oamenilor buni din jurul nostru.
Mirela-Dana Harmanescu și colegilor inimoși de birou pentru mobilizarea rapidă și donația consistentă pentru darurile copiilor! A fost o plăcere și onoare pentru toată echipa să te avem printre noi, îndeplinindu-ți dorința de a-i vedea pe acești copii minunați.5
Bogdan Turtoi  ( Oracle Romania), ești mereu aproape de noi!
Domnului Primar și tuturor cadrelor didactice ale Școlii din Letca Veche (prof. de română, matematică, ed. fizică, religie) implicate cu suflet în acest frumos eveniment al școlii! Voluntarilor care au participat la activitate și celor care au susținut financiar împreună cu prietenii, rudele, cunoscuții, Minodora Lupu, Iulia Tunaru, Ana Maria Dinu, Alina Mihaela Leca!
8-1Fotografiile sunt dovada acelor momente care au devenit dulci amintiri pentru acei copiii minunați!”


Publicat  :  decembrie 12, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare