Niculae Bădălău, despre scandalul drumului de la Vama Giurgiu

Niculae BadalauÎn cadrul conferinţei de presă susţinută joi, 29 martie, de către PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău a vorbit despre subiectul cel mai firbinte din ultima vreme, conferinţa de presă susţinută de către tandemul Niculae Barbu şi Răzvan Cuc despre drumul de la Vama Giurgiu:

” Am reuşit să ne facem o reclamă negativă la nivel naţional cu drumul de la Vama Giurgiu. Am atâţi colegi care se pricep la drumuri, încât îmi este greu să vorbesc după ei. Din punct de vedere juridic, o hotărâre de consiliu local nu ţine loc de hotărâre de guvern. Îl înţeleg şi pe primarul Nicolae Barbu, că nu este normal să repare din fondurile municipiului un drum pe care trec zilnic 2 mii de tiruri, dar a greşit, neştiind legea. Domnul Cuc a fost acolo, probabil, în calitate de specialist în transporturi, el fiind o perioadă ministru. Nu mi-a plăcut situaţia în care doi giurgiuveni au sărit la gâtul celui de-al treilea, dar ăştia suntem noi.”
În cadrul aceleiaşi conferinţa de presă, Niculae Bădălău a abordat şi subiectul tensiunilor evidente dintre anumiţi lideri PSD. Cu diplomaţie, senatorul PSD a lăsat să se înţeleagă că unii dintre ei nu se vor mai regăsi pe liste la următoarele alegeri:

” Că sunt, ori nu sunt tensiuni în PSD Giurgiu? Aceste tensiuni, care de fapt sunt frustrări, aş vrea să le văd fructificate în interesul cetăţenilor din Giurgiu, nu în partid. Dacă unii colegi au prea multă energie, ar trebui să o folosească pentru a scrie proiecte de lege, dacă se pricep, doar pentru asta i-au ales giurgiuvenii. Giurgiu a avut de-a lungul timpului mulţi parlamentari, nu ştiu astăzi de câţi îşi mai amintesc giurgiuvenii. Nu vreau să se întâmple acest lucru şi cu unii dintre colegii mei. Situaţia se va lămuri în curând, când vor avea loc alegerile pentru conducerea organizaţiei. Votul colegilor este singurul care te legitimează.”


Publicat  :  martie 30, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare