Niculae Bădălău, atac direct la primarul oraşului Mihăileşti:” Mihai Dobre nu o să mai candideze de la PSD”

Dobre

” Vreau să vă spun că, atâta timp cât eu o să fiu în partidul ăsta, Mihai Dobre nu o să mai candideze de la PSD, ţinând cont de lipsa de caracter a lui”, a declarat senatorul PSD Niculae Bădălău luni, 13 august, în cadrul unei conferinţe de presă. Liderul PSD Giurgiu a lăsat să se înţeleagă că primarul oraşului Mihăileşti este sursa neînţelegerilor din organizaţie PSD Giurgiu, amintind că Mihai Dobre a avut acelaşi comportament şi în perioada în care era membru PDL:
” Urmăream săptămâna trecută un interviu al lui Marin Anton din 2012, când a renunţat să mai candideze la funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean.Mă gândeam că şi atunci tot un primar a declanşat situaţia, Mihai Dobre. Vreau să vă spun că, atâta timp cât eu o să fiu în partidul ăsta, Dobre nu o să mai candideze de la PSD, ţinând cont de lipsa de caracter a lui. Într-un coş, dacă pui un măr stricat, se strică toate. Eu cu el nu putem să fim în acelaşi partid. În perioada următoare, la alegerile de la Mihăileşti, o să am un punct de vedere faţă de caracterul acestui om. Asta apropo de repetarea istoriei, ori metehnele unora de a distruge.
Chiar dacă o să avem un scor electoral mai slab, indiferent cât de bine stă politic acolo, prefer să merg alături de oameni tineri, oameni de calitate, care să aibă caracter şi loialitate.”
Niculae Bădălău a recunoscut că singurul lucru care l-a determinat să-l accepte pe Mihai Dobre în PSD a fost dorinţa de a avea un scor electoral cât mai bun:
„De obicei politicienii rămân orbi, alergând după voturi. Până la urmă trebuie să găseşti echilibru între oameni de calitate şi oameni care să ia voturi. Acest lucru este foarte greu, alergând după rezultate, la un moment dat îţi încalci şi principiile.”.


Publicat  :  august 13, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare