Moş Crãciun, darnic cu toţi copiii comunei Schitu

Schitu 2Copiii din comuna Schitu au fost vizitați joi, 20 decembrie, de către Moș Crăciun şi ajutoarele lui. Spiridușii Moșului au fost reprezentanții administrației publice locale, care au alocat fonduri din bugetul comunei pentru a oferi un cadou fiecărui copil de grădiniță sau școală generală. Cel care a venit să împartă darurile a fost chiar primarul comunei, Ionel Paşol.
Actualul șef al administrației locale continuă o tradiție pe care a început-o chiar din primul an de mandat, peste 500 de cadouri au fost oferite copiilor, dar şi oamenilor nevoiaşi din localitate.
Preşcolarii şi şcolarii din Vlașin, Schitu, Bila şi Cămineasca l-au întâmpinat pe Moș Crăciun cu poezii și cu tradiționalele colinde. Sub privirile mândre ale părinților, copiii şi cadrele didactice au demonstrat că au pregătit momentele artistice cu pasiune și seriozitate.Schitu -1
Evenimentul a fost organizat de către Primăria şi Consiliul Local Schitu, în colaborare directă cu conducerile şcolilor şi grădiniţelor din comună.
” Comuna noastră are oameni frumoşi, copii minunaţi şi cadre didactice care pun pasiune în tot ceea ce fac. Le urez tuturor copiilor, cadrelor didactice şi tuturor locuitorilor comunei Schitu un Crăciun Fericit şi un An Nou plin de belşug şi împliniri!”, ne-a declarat Ionel Paşol, primarul comunei Schitu.Schitu 3


Publicat  :  decembrie 20, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare