Lolec şi Bolec au rămas fără mandat

lolec si bolec continuare

În urmă cu mai multe săptămâni, observând dansul lasciv al celor doi foşti consilieri locali PP DD, Marius Stanciu şi Florin Velicu, la bara de striptease nesigură a PNL-ului, spuneam în articolul „Lolec şi Bolec vor să fie viceprimari” că aceştia riscă să-şi piardă mandatul de consilieri.. Rezultatul: marea lor nedumirire din toate cele scrise a fost: „Eu cine sunt, Lolec sau Bolec?”

Creştineşte am fost educaţi să nu ne bucurăm de rău altuia, poate tocmai de aceea încerc acum un sentiment de regret faţă de excluderea celor doi consilieri locali. Dar parcă chiar şi-au căutat-o şi nu înţeleg de ce.

Au căzut pradă promisiunilor liberalilor, aceştia fiind şi primii care i-au vândut. La votul privind încetarea mandatului de consilier a lui Marius Stanciu, doi liberali au votat „pentru”, scenariul repetându-se şi ieri, când consilierii liberali Marian Maroiu şi Mirela Ciulacu au absentat de la şedinţă.

Poate era nevoie de aceste două exemple pentru a demonstra faptul că politicienii care aleg să intre în fel de fel de combinaţii politice, ignorând votul cetăţenilor şi decizia conducerii partidului care i-a sprijinit, vor fi în cele din urmă drastic sancţionaţi.

Referitor la dilema: „Cine dintre noi este Lolec şi care Bolec?”, cred că răspunsul si-l pot da singuri privind în oglinda propriei conştiinţe – cu siguranţă aşa vor realiza cât de efemeră şi înşelătoare este dorinţa de mărire.


Publicat  :  iulie 25, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare