Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 19 – 25 martie 2018

horoscopBerbec
Este posibil să te lași influențat de impresiile partenerului de viață sau a unui partener de afaceri în ceea ce privește cariera. Este recomandat să fii mult mai prudent, dacă ai de luat decizii profesionale. În a doua parte a săptămânii ai face bine să găsești un echilibru între viața de familie și cea profesională altfel riști să te epuizezi concentrând energia într-o direcție greșită. La sfârșitul săptămânii ar trebui să dai dovadă de mai multă înțelegere față de familie.

Taur
Intri în posesia unor informații ascunse prin intermediul unor bârfe, atenționări, mai mult sau mai puțin directe. Preocuparea pentru un nou domeniu ar putea să te aducă în situația de a cunoaște, interacționa cu noi persoane, mult mai interesante, din punct de vedere intelectual. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să participi la un workshop, un seminar fiind mult mai preocupat de propria instruire, perfecționare. Ar trebui să fii mult mai prudent în relația cu rudele apropiate, îndosebi în data de 25 martie.

Gemeni
Chiar dacă ți-ai propus să te destinzi mai mult în cadrul unui grup, o organizație din care faci parte, este posibil să observi că pierzi prea mult timp fără rost dedicând priceperea și energia ta într-o direcție nu tocmai constructivă. La mijlocul săptămânii ai ocazia să te lămurești asupra unei colaborări, să vezi ce anume se vrea de la tine. La sfârșitul săptămânii ai face bine să te îngrijești mai mult de propria sănătate.

Rac
Începutul de săptămână se poate dovedi agitat, tensionat, la capitolul carieră, relația cu superiorii astfel că este nevoie de multă mobilizare și răbdare din partea ta. Ești nevoit de împrejurări să iei inițiative, să te implici într-o activitate care nu-ți face neapărat plăcere. Spre sfârșitul săptămânii ești plin de energie dar cu toate astea ai sentimentul că trebuie să fii la dispoziția altora, reușind cu greu să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus.

Leu
Încă de la începutul săptămânii ești pus serios pe treabă încercând să rezolvi aspecte importante legate de călătorii, poți avea întâlniri cu persoane de altă naționalitate. Ai ocazia să participi la cursuri fiind vorba despre schimburi de idei, aflarea de informații interesante, menite să te ajute în plan profesional. Nu este exclus să iei decizia bruscă de a pleca la drum lung, eventual în străinătate, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii. În ultima zi a săptămânii resimți nevoia profundă să te retragi în solitudine, preocupându-te mai mult de latura spirituală a existenței.

Fecioară
În primele zile ale perioadei analizate ești mult mai preocupat de plata anumitor datorii, taxe și impozite, tot ceea ce ține de aspectele financiare. Nu este exclus să apară discuții contradictorii în relația cu persoana iubită având ca subiect principal banii. Spre sfârșitul săptămânii este bine să petreci mai mult timp alături de prieteni. Este posibil să fii invitat la o petrecere. Atenție la impresiile și gândurile pe care le împărtășești cu ceilalți. Nu te grăbi să iei decizii, mai ales dacă este vorba despre acte și bani!

Balanță
Începutul de săptămână se poate dovedi tensionat, la capitolul relație de mariaj sau în cadrul colectivului de muncă. Acordă o mai mare atenție la modul în care îți exprimi punctul de vedere! Chiar dacă ești susținut financiar de către o persoană apropiată este posibil să apară cheltuieli neprevăzute, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșitul perioadei, în ciuda problemelor din carieră, ai ocazia să petreci mai mult timp alături de familie.

Scorpion
În primele două zile ale acestei săptămâni este bine să nu te lași influențat de părerile negative venite din partea unor colegi. Relația cu colegii sau subalternii se poate dovedi destul de încordată și astfel nu te poți concentra pe ceea ce ai de finalizat. Este recomandat să acorzi o mai mare atenție la relația cu partenerul de viață, îndeosebi pe la jumătatea perioadei în discuție. În weekend te poți lămuri asupra unor aspecte importante, legate de o persoană aflată în străinătate sau cu ocazia unei călătorii îndepărtate.

Săgetător
Chiar dacă te simți epuizat de solicitările venite la începutul săptămânii din partea propriului copil sau a persoanei iubite, ai ocazia să îți dedici timpul și pentru activități care îți fac plăcere. Este momentul să înveți cum să te detașezi de obligațiile cotidiene privind partea frumoasă a lucrurilor. Este posibil să faci unele cheltuieli legate de educația prorpiului copil. Spre sfârșitul săptămânii pot să apară unele probleme legate de o relație intimă sau un proces care ți-a dat serioase bătăi de cap în ultima vreme.

Capricorn
Încă de la începutul perioadei în analiză te concetrezi pe obligațiile care țin de relația cu familia sau activitățile gospodărești. Este cazul să nu pui la suflet atitudinea negativistă venită din partea unor membri ai familiei. Cert este că reușești să fii de un real suport moral pentru cei dragi. În weekend te poți aștepta la discuții destul de aprinse în relația cu partenerul de viață. Nu are rost să „dai apă la moară”, ci este mai bine să accepți invitația de a participa la o petrecere alături de prieteni.

Vărsător
Îți place să vorbești sincer, direct iar aceasta ar putea deranja pe unii. Ești nevoit să faci multe călătorii în interes de serviciu. Ar trebui să fii mult mai prudent, îndeosebi dacă lucrezi cu documente importante. Este recomandat să te îngrijești mai mult de propria sănătate, mai ales spre sfârșitul săptămânii. Este posibil să fii răscolit de anumite conversații cu o persoană dragă, de care te leagă amintiri plăcute.

Pești
Chiar dacă anumite persoane nu pun prea multă bază pe abilitățile tale tu îți vezi de treaba ta reușind să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat. Dai dovadă de inițiativă, dedicare, ai capacitatea de a concretiza ceea ce ți-ai propus, în plan profesional. Nu este exclus să ai sentimentul, de-a lungul acestei săptămâni, că timpul nu este de partea ta. Nu intra în panică, mai ales dacă ai de rezolvat aspecte urgente care țin de un grup din care faci parte. La finalul săptămânii ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte ce vizează o relație sentimentală.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  martie 18, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare