Exclusiv : Cum se fac bani de pe urma câinilor fără stăpân

garsoniera eugenia pena

In urmă cu mai mulţi ani am început un demers jurnalistic pentru a vedea ce se întâmplă cu adăposturile pentru câinii comunitari, cu asociaţiile de protecţie pentru aceştia, cu medicii veterinari, cu exportul către anumite ţari. O afacere, din care multe persoane au avut şi au de câştigat sute de mii de euro.
La un moment dat am întrerupt-o. Deşi toată lumea vorbea despre ce se întâmplă, dovezile erau greu de obţinut. Norocul ne-a surâs şi am reuşit să găsim dovezile necesare.
” A fost deschisă Cutia Pandorei”, o să fie o adevărată nebunie în perioada următoare, spunea un şef de instituţie cu responsibilitate în domeniu. Astăzi a fost realizat primul control la o locaţie unde, aşa cum spun evidenţele Adăpostului de Câini Giurgiu, ar fi trebuit să se afla 6 câini adoptaţi în august 2018. caini 2Surpriză.. Panti, un metis uitat de vârstă, este singurul câine din curtea unei bătrâne de 78 de ani, trecută în evidenţele GSL Giurgiu că ar fi adoptat mai mulţi câini.
Confruntând baza de date a celor de la GSL cu realitatea constatată de către medicii veterinari la faţa locului, întrebare este: Unde sunt câinii?
O anchetă extinsă despre acest subiect, în curând pe www.giurgiupesurse.ro


Publicat  :  martie 8, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare