Lovitură decisivă pentru Mihai Dobre, primarul oraşului Mihăileşti: A rămas fără Consiliu Local

Tudose

Organizaţia locală PSD Mihăileşti a decis în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, retragerea sprijinului politic pentru cei 10 consilieri locali aleşi ai partidului, cât şi pentru cei aflaţi pe lista de supleanţi.
Ca urmare a acestei decizii, Instituţia Prefectului a emis săptămâna trecută ordinul de încetare a mandatelor pentru consilierii locali PSD.
Constantin Ion Tudose, preşedintele PSD Mihăileşti, explică motivele pentru care a fost luată această hotărâre:
” Consilierii locali nu au înţeles că ei au fost aleşi de către cetăţenii din Mihăileşti şi nu de către Mihai Dobre. După ce am preluat conducerea organizaţiei locale PSD am încercat să am o întâlnire cu toţi consilierii noştrii pentru a discuta despre modul în care urmează să gestionăm în viitor problemele locuitorilor din Mihăileşti.Au refuzat să vină la întâlnire. Le-am trimis sms, mandat poştal cu confirmare de primire, am mers la ei personal, au refuzat orice dialog. Pentru acest motiv le-am retras sprijinul politic”.
O măsură similară a fost luată luni, 19 august, de către ALDE Giurgiu.
În şedinţa Biroului Politic Teritorial s-a decis retragerea sprijinului politic pentru 4 dintre cei 5 consilieri locali ALDE, cât şi pentru supleanţi. În acest moment, consiliul local Mihăileşti are un singur consilier, motiv pentru care este dizolvat de facto şi de drept.
Este mai mult decât probabil că aceste decizii să fie contestate în instanţă, este însă un proces de lungă durată, până atunci Nea’ Mihai a rămas fără „jucărie”,consiliul local!


Publicat  :  august 20, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare