Echipă completă la Prefectura Giurgiu

aneta matei

Aneta Matei a fost, în aceeaşi zi, întâi eliberată şi apoi numită în funcţia de prefect al judeţului Giurgiu de către Guvern. Decizia a fost luată ca urmare a modificării Codului Administrativ, conform căreia prefecţii nu mai sunt funcţionari publici, ci sunt numiţi politic.

Mirel Bragaru
Tot astăzi, a fost eliberat din funcţie şi subprefectul Mirel Bragaru. Conform Hotnews.ro ( https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24640917-guvernul-eliberat-din-functie-103-prefecti-subprefecti-bucuresti-inca-nu-fost-numit-altcineva-locul-lui-traian-berbeceanu.htm) şi acesta a fost renumit în funcţia de subprefect, hotărârea urmând să apară în scurt timp în Monitorul Oficial.

ciprian2
Guvernul a numit şi al doilea subprefect de Giurgiu, în persoana lui Ciprian Alexandru, preşedintele USR-PLUS, filiala Giurgiu.
Noul subprefect de Giurgiu este absolvent de Cibernetică, Academia de Științe Economice București şi are o experiență de peste 20 de ani în cercetare de marketing și management de proiecte în cadrul unor companii multinaționale.


Publicat  :  martie 3, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare