Constantin Basangiac, fostul preşedinte ALDE Giurgiu, s-a alăturat astăzi echipei PSD

1

Unul dintre cei mai apreciaţi oameni politici giurgiuveni, avocatul Constantin Basangiac, preşedintele ALDE Giurgiu, a anunţat astăzi, 15 octombrie, în cadrul unei conferinţe de presă, că a decis să se alăture echipei PSD Giurgiu:

” Aşa cum mă ştiţi, sunt sincer întotdeauna. Motivele pentru care am venit în PSD sunt strict personale. Toți, când trec la un alt partid, vin cu fraze de genul: n-am fost mulțumit, nu m-am regăsit, nu m-au ajutat, tot felul de justificări. Eu vă spun așa: am lucrat bine în ALDE, am fost apreciat, dar partidul s-a prăbușit în sondaje după despărțirea de PSD, alături de care a făcut o guvernare bună. Din 2010 am început în politică, cu un partid mic, PC. Apoi în PLR, transformat în ALDE, care acum fuzionează cu Pro România. Am tot muncit la construit și reconstruit de partide, fie ca președinte, fie ca membru. Întotdeauna am muncit pentru binele celor din societatea românească și nimeni nu mă poate acuza de ceva nelegal în activitatea mea.
Astăzi vin în PSD cu aceleași gânduri. PSD se reconstruiește, iar eu doresc să contribui la reconstrucția organizației.
Un alt motiv, este prietenia cu Marian Mina, pe care nu o ascund, ne-am sprijinit tot timpul și am convingerea că împreună vom face lucruri bune.”, a declarat Constantin Basangiac, noul vicepreşedinte PSD Giurgiu.
2Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu, consideră că venirea avocatului Constantin Basangiac alături de echipa PSD este un mare câştig pentru organizaţie:
” Am avut o colaborare foarte bună cu Constantin Basangiac în cadrul Consiliului judeţean. Am insistat mult să se alăture echipei PSD Giurgiu, consider că aduce plus valoare organizaţiei noastre. Reconstruim PSD Giurgiu, iar Constantin Basangiac va avea un rol important în proiectul nostru.”

” Consider că este un pas înainte pe care organizaţia noastră îl face, prin alăturarea avocatului Constantin Basangiac echipei PSD Giurgiu. Avem nevoie de oameni de valoare, integri, sinceri, aşa cum este Constantin Basangiac. Este un mare câştig pentru PSD Giurgiu”, a completat deputatul Cristina Elena Dinu.


Publicat  :  octombrie 15, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare